Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlker Aycı yeniden THY Yönetim Kurulu Başkanı seçildi, şimdi 'take off' zamanı

İlker Aycı yeniden THY Yönetim Kurulu Başkanı seçildi, şimdi 'take off' zamanı
0
37

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
THY%2Dden%2Ddev%2Dzarar%2D2%2D5%2DMilyar%2Dkardan%2D444%2DMilyon%2Dzarara%2D%2D201611092248%2Ejpg

Genel Kurul'da yapılan oylama sonucunda THYYönetim Heyeti ve İcra Komitesi Lideri Mehmet İlker Aycı'nın İdare Konseyi Lideri olarak tekrar seçilmesine oy çokluğu ile karar verildi.

THY tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya nazaran, THY'nin Olağan Genel Konsey Toplantısı bugün gerçekleşti.

Yapılan oylama sonucunda İdare Şurası üyeliklerine C kümesi hisseyi temsilen ve İdare Şurası Lideri olarak Mehmet İlker Aycı'nın, İdare Şurası Lider Vekili olarak Mecit Eş'in, İdare Konseyi üyeleri olarak Bilal Ekşi, Orhan Birdal, Mithat Görkem Aksoy ve Salim Arda Ermut'un, İdare Konseyi Bağımsız Üyeleri olarak Ogün Şanlıer, Fatmanur Altun ve Mehmet Muzaffer Akpınar'ın 2 yıllık müddet için misyon yapmak üzere seçilmelerine karar verildiği bildirildi.

Similar threads

Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, Türk Hava Yolları yönetim şurası üyelerinin aldığı "huzur hakkı" parasını köşesine taşıdı. Toker, THY idare konseyi üyelerinin yılda 244 bin 720 TL huzur hakkı parası aldığını yazdı. Yazının ilgili kısmı şöyle: Türk Hava Yolları (THY) genel konseyi geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Airporthaber müellifi ve UYGUN Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık,THY İdare Şurası Lideri İlker Aycı ile Hava-İş Sendikası Lideri Ali Kemal Tatlıbal'ın pandemi sürecinde sır üzere saklanan bir görüşme gerçekleştirdiğini argüman etti. Teze nazaran, görüşmede  THY, maaşları  2018 yılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
TÜRK HAVA YOLLARI A.O.( Özel Durum Açıklaması (Genel) ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı''nın süratli hareket ederek, gerçek ve dal için gerekli kararları alacağını, turizme taraf verecek bir kuruluş olarak Türk turizm tarihine gireceğini söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ajans, Türkiye turizm kesimi için gerekli kararları alıp turizme taraf verecek. Ajansın birinci idare heyeti da Ağustos ayı sonunda vazifeye başladı. İdare konseyinde turizm kesiminden birçok isim yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başkanlığındaki birinci toplantıda. Ajansın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt