Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlker eşini mi boşayacak

İlker eşini mi boşayacak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
İlker eşini mi boşayacak?
26 Kasım 2008 Çarşamba 08:35
500 bin YTL'den olmuştu İlker Mollaoğlu Eleştirilere işte böyle tepki verdi
‘Var mısın Değil musun ’da eşinin yönlendirmesiyle 500 bini kaçıran İlker Mollaoğlu: ‘Bu adam eşini boşasın ’ diye yorum gördüm Gerekirse ödülü geri verir, eşimi boşamam

Show TV ’nin reyting canavarı ‘Var mısın Yok musun ’da kutusunda 500 bin olmasına rağmen 91 bin YTL kazanan İlker Mollaoğlu, Akşam gazetesinden Belli Babacan'a konuştu

Önceki günkü yarışmada son dörde iki 500 bin YTL ve iki mavi kutuyla giren Mollaoğlu, rüyasında babasını gördüğünü anlatmıştı Babasının söylediklerini aktaran yarışan, “14 sene önce kaybettiğim babam ‘22 ’yi sakın açtırma, onda 500 bin var ’ demişti Benim kutumda da 500 bin var demişti Ancak İlker, eşi Bahar ’ın ısrarıyla 91 bin YTL ’lik teklifi kabul etmişti Yarışma şokunu atlatan tâlihsiz yarışan, programda yaşadıklarını anlattı:

1 YTL ’Yİ BİLE KABUL EDERDİM
Yarışma esnasında gördüğüm rüyanın içeriğini bütün açıklamadım Çünkü Hamdi Bey ’in düşük önerge vermesinden çekindim Rüyamda babam “Son dörtte öneri ne olursa olsun kabul et, senin için hayırlısı bu olacak dedi 1 YTL bile verseler kabul ederdim Teklife 6 kutu kaldığında güya yarışmada dejavu yaşıyordum Kimseyi görmüyordum, kendimi aşmış gibiydim

EŞİM DEĞIL, BEN İSTEDİM
İnternette “Bu adam eşini boşasın Adamı yanlış yönlendirdi diye bir yorum okuduk Fazla şaşırdık ve üzüldüm “Müsabaka esnasında sayıları unutursam bana sadece babamın sözlerini hatırlat diye tembihleyen bendim

BABA SÖZÜ DİNLEDİM
Herkes bana “Niye gitmedin kendi kutuna diye acıyor ya da zihin veriyor Ben fazla mutluyum Eğer, babamın sözünü dinlemeseydim, iyi bir evlat olamazdım 409 bin YTL için baba sözü dinlememeye değer mi? Şu Anda mutluyum, kazandığım parayla da sevdiğim bir işi yapabilirim *

858,506Konular
983,003Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt