Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlköğretim Haftası Anlamı

İlköğretim Haftası Anlamı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İlköğretim Haftası Anlamve Önemi

İlköğretim Haftası Önemi

Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır genellikle bu hafta, Milli Eğitim Bakanlığı'nın radyo, televizyon konuşması ile açılır Okullarımızda törenler düzenlenir Törende konuşan mektep müdürü ve öğretmenler; Eğitimin ve öğretimin değerini, yararlarını açıklarlar Okuma yazma bilmenin önemi üzerinde dururlarÖğrencilerden okula yeni başlayanlar, düşüncelerini anlatırlar Gerçekte, birey olarak başarmak için en başta okumayı ve yazmayı öğrenmek zorundayız Bilmediklerimizi okuyarak öğreniriz

Okuyarak öğrenmek, dinleyerek öğrenmeden daha kalıcı ve önemlidir Şahısların, önce kendisine, sonra aile ve çevrelerine yardımsever olmaları okumakla olası olacaktır Okuma yazma bilmeyen bir kişinin akıllı olması düşünülemez

Atatürk'ün özlediği çağdaş medenilik düzeyinin üstüne çıkabilmek, oysa bilgi ile olur Bize yaşam boyu gerekli olan data ve becerilerin temeli ilköğretimde atılır İlköğretim Haftası; bu gerçeklerin konuşulduğu, ilköğretimin, okuma yazma öğrenmenin kişiye, topluma sağladığı yararların anlatıldığı bir haftadır *

858,505Konular
982,818Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt