Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilköğretim haftası fıkraları

ilköğretim haftası fıkraları
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlköğretim haftası ile ilgili fıkralar
eğitimöğretim ile ilgili fıkralar
ilköğretim hakkında fıkralar

UYKUNUN TADI KAÇTI

Sabahtan anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı Haydi oğlum, uyan bundan böyle
Okula geç kalacaksınOğlu, güya açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle lakin anne, bugün okula gitmek istemiyorumdedi Anne, oğlunun isteğine tepki gösterdi: Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?dedi İki ciddi niçin söyle banaOğlu bir yandan esnerken, bir yana da annesini yanıtladı: Okuldaki bütün öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir Bütün öğrenciler de korku ediyorlar, iki Bu iki önemli nedenim yeter mi, anne?Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı: Bunlar okula gitmemen için neden olamazdedi Hemen hemen kalk ve ivedi hazırlanBu defa oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: Sen de bana, okula elbette gitmemi gerektirecek iki önemli niçin gösterebilir misin, anne?dedi Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı şipşak çekti ve oğlunun istediği iki önemli nedeni ondan sonradan açıkladı: Birinci ciddi niçin, 52 yaşında koskoca adamsındedi şöyle devam etti: İkinci ciddi niçin ise, sen okulun müdürüsün, oğlum

SORUYA KADAR YANIT

Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıt ve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, daha sonra da sandalyesini kaldırıp masanın üzerine koydu

Sonra:
Imtihan sorumu soruyorumdedi Bu sandalyenin var olmadığını
kanıtlayınız

Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonradan, bu konudaki ününe gölge düşüreceğini bilmesine karşın, hayatında ilk önce bir öğrencisine yüz üzerinden yüz devretmek zorunda kaldı

Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki kelime yer alıyordu:
Hangi sandalyenin?

ALİ'NİN SELAMI VAR

Yazılılar bittikten daha sonra sömestır tatili olmuş Arkadaşı Ali'ye, ben memleketime gidiyorum sen bana notlarımı iletirsin: Eğer bir zayıfım varsa Ali'nin selamı var, iki zayıfım varsa Muhammed'in selamı var, üç zayıfım var ise Muhammet Emin'in selamı var dersin demiş Arkadaşı notlara baktıktan daha sonra evini aramış, babası çıkmış telefona Ali orada mı diye sormuş; babası, yok demiş, o da notu bırakmış:

Ali geldiğinde söyleyin, ümmeti Muhammed'in selamı var *

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt