Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilkoğretim haftası ile ilgili guzel sozler

ilkoğretim haftası ile ilgili guzel sozler
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ilkoğretim haftası guzel sozler,ilkoğretim guzel sozler,ilkoğretim ile ilgili guzel sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili guzel sozler

* İlkoğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir gorevdir

* Bir okul acılırsa, bin hapishane kapanır

* Okul bir anne gibidir, bizi sever ve yetiştirir

* Okul, hayata hazırlanış değil, hayatın ta kendisidir

* Milletimizi gercek saadete ulaştıracak irfan ordusudur

* İlkoğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır

* Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer

* En onemli ve verimli vazifelerimiz, milli eğitim işleridir

* Yurt kalkınmasının temeli ilkoğretimdir

* Oğrenim, aklın gucunu geliştirir

* Bilmemek ayıp değil, oğrenmemek ayıptır

* İlkoğretim geleceğin temelidir

* Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir

* Okul gencliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ulkeyi sevmeyi oğretir

* Bilen, bilmeyenden sorumludur

* Bilmek demek, yapmak demektir

* Turkiye Cumhuriyeti’nin temeli kulturdur

* Okul, uygarlığın geliştiği yerdir

* Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir

Similar threads

İlkoğretim Haftası Guzel Sozler İlkoğretim Haftası ile İlgili Ozlu Sozler Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Ana ve babaların cocuklarına bırakacakları en buyuk miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı vaktinden once yıpratan bir şey varsa o da tembelliktir(Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ilkoğretim haftası atasozleri, ilkoğretim haftası ile ilgili atasozleri ilkoğretim haftası ile ilgili guzel ozlu sozler, atasozleri Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer İlkoğretim davası, insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler İlkoğretim Haftası Hakkında ozlu Sozler İlkoğretim İle İlgili Sozler * Eğitimsiz insan, ruhsuz bedene benzer (Arap atasozu) * İnsan eğitimle doğmaz, ama eğitimle yetişir (Cervantes) * Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) * Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
İlkoğretim Haftası Guzel Sozleri İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır İlkoğretim geleceğin temelidir Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın duşmanlığı daha iyidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ilkoğretim haftasıile ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ozlu sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ile ilgili ozlu sozler Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Ana ve babaların cocuklarına bırakacakları en buyuk miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt