Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilköğretim haftası konuşma metni

ilköğretim haftası konuşma metni

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilköğretim haftası tavır,ilköğretim haftası konuşması,ilköğretim haftası ile ilgili konuşma metni,ilköğretim haftasıyla ilgili söylev

ilköğretim haftası misal konuşma metni

İlköğretim haftasının kutlandığı bu günde, Atatürk ’ün özlediği modern uygarlık düzeyinin oysa data ile muhtemel olacağının bilinciyle öğretim yılına başlıyoruz

İlköğretim haftası modern eğitimin gerçeklerinin konuşulduğu,ilköğretimin,okumayazmanın öneminin, kişiye ve topluma sağladığı yararlarının anlatıldığı bir haftadır

Atatürk ’ün maksat gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek Türk milletinin özlemidirBu özlemi gerçekleştirmede en büyük önderimiz ise bilgi olmalıdırBu bilgileri kullanan öğrenciler bilimi ve teknolojiyi kabul etmiş,edindiği bilgileri, yaşamda karşılaştığı problemleri çözmede kullanabilen millet olmalıdırEğitim kurumları arasında kayda değer bir yere sahip olan ilköğretim okulları bu bilgilerin temelinin atıldığı bir kurumdurKişilerin önce kendisine daha sonra aile ve çevrelerine yardımcı olmaları oysa eğitimle olası olacaktırBir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısıyla ölçülür

Yeni bilgiler,yeni dostluklar,hoş günler ve parlak fikirlere kavuşmamız dileğiyle ilköğretim haftanızı kutluyorum *

Similar threads

ilköğretim haftası hitabe metni örnekleri,ilköğretim haftasıyla ilgili tavır örnekleri,ilköğretim haftası hitabe örneği,ilköğretim haftası konuşması örnekleri İlköğretim Haftası örnek hitabe metni Bildiğiniz gibi ilköğretim sekiz yıldır ve zorunludur Okullarımızın açıldığı birincil haftayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
ilköğretim haftası makaleleri,ilköğretim haftası hakkında makale,ilköğretim haftası ile ilgili makale İlköğretim Haftası İlköğretim temel öğrenimdir Yasalarımıza tarafından gerekli ve parasızdır İlköğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında biter Sekiz yıldır Okulların açıldığı hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İlköğretim Haftası yazıları, İlköğretim Haftasıyla ilgili yazı örneği İlköğretim temel öğrenimdir Yasalarımıza göre gerekli ve parasızdır İlköğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında biter Sekiz yıldır Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
ilköğretim haftası yazıları, ilköğretim haftası hakkında yazı ilköğretim haftası ile ilgili yazı Okulların açıldığı hafta İlköğretim haftası olarak ülkemizde kutlanmaktadırİlk öğretim esas öğrenimdir Yasalarımıza kadar zorunlu ve parasızdır İlköğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
ilköğretim haftası önemi, ilköğretim haftasının anlamı, ilköğretim haftasının manâ ve önemi İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır genel olarak bu hafta, Milli Eğitim Bakanlığı'nın radyo, televizyon konuşması ile açılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt