Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlköğretim Haftası Kutlama Programı Örneği

İlköğretim Haftası Kutlama Programı Örneği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlköğretim Haftası Anma Programı 2019

2019 İlköğretim Haftası Kutlama Programı Örneği

1Açılış Konuşması

2Hürmet Duruşu, İstiklal Marşı

3Okul Müdürünün Konuşması

4Şiir

5Bir Öğrencinin Konuşması

6Müzik

7Şiir

8Fıkra Veya Masal Gibi Eserlerden Oluşan Eğlence

9Halkoyunları Gösterisi

10Okula Yeni Katılan Öğrencilere ve Velilere Yönelik Temsili Hoşgeldiniz Etkinliği

11Kapanış

Örnek:2

Değerli öğretmenlerim,sevgili arkadaşlar;

Uzun bir yaz tatilinden sonradan okulumuzda baştan buluştukAramıza yeni arkadaşlar katıldıbizler de geçen yıla göre bir derslik büyüdükBu yüzden hepimiz fazla heyecanlı ve sevinçliyiz Hepiniz Hoş geldiniz!

Buraya İlköğretim Haftası'nı kutlamak için toplanmış bulunuyoruzBu haftanın amacı,bütün insanlarımızın okuryazan olmasını sağlamaktırÇocuklarımıza okulu sevdirmek,okulun ve okumanın önemini herkese sezdirmektir

Sizleri,ilk önce büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler için 1 dakikalık saygı duruşuna,gerisinde İstiklal Marşı'nı söylemeye eğlence ediyorum

Acilen eşliğinde Andımızı okuyacağız

Günün manâ ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirmek üzere mektep müdürümüz sayın 'yı ağırlama ediyorum

Vali kutlama mesajını dinleyeceğiz

İl Milli Eğitim Müdürümüz 'ın anma mesajını dinleyeceğiz

Eğitimdir ancak bir ulusu ya bağımsızlık,bağımsız,şanlı,yüksek ve onurlu bir topluluk olarak yaşatır veya bir ulusu tutsaklık ve sefalete terk ederMK ATATÜRK adlı şiiri inleyeceğiz

İki orduya gereklilik vardır:Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu,diğeri milletin geleceğini yoğuran eğitim ordusuMK ATATÜRK adlı yazıyı dinleyeceğiz

Düşününüz ancak,bir ulusun,bir toplumun yüzde onu okuma yazma bilir,yüzde doksanı bilmezBundan insan olanların utanması gerekirMK ATATÜRK adlı şiiri dinleyeceğiz

Cumhuriyetimize vereceğimiz en büyük hediye,gençlerimizin eğitilmesi olacaktıradlı şiiri dinleyeceğiz

Acilen de sizler için hazırladığımız şarkıları dinleyeceğiz

Kıymetli öğretmenlerim, sevgili arkadaşlar; sizler için hazırladığımız program burada sona ermiştirHepinize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim
*

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt