Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilkoğretim haftası mesajı

ilkoğretim haftası mesajı
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ilkoğretim haftası mesajları,ilkoğretim haftası ile ilgili mesaj,ilkoğretim haftası kutlama mesajları,ilkoğretim haftası ornek kutlama mesajları

Eğitim, kalkınmanın ve gelişmenin temeli, ulkemizin geleceğidir Cocuk ve genclerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar cok imkan sunabilirsek, ulkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır

Değerli Oğretmenler,

Geleceğimizin teminatı olarak gorduğumuz cocuklarımızın ve genclerimizin en iyi imkan ve şartlara kavuşturularak cağın gerekleri doğrultusunda kaliteli bir eğitim almaları icin gosterilen cabada sizlerin katkısının daha da artarak devam etmesini bekliyorum

Yeni nesillerin insan haklarına, insanlara ve duşuncelere saygılı, hoşgorulu, yeteneklerini geliştirebilen, duşunebilen, bilgiye ulaşabilen, cok okuyan, demokrasiyi, modern dunyanın değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmelerine buyuk onem verdiğimizi bilmenizi istiyorum Sizler geleceğimizin teminatı olan genclerimizi fikri hur, vicdanı hur, irfanı hurnesiller olarak şekillendireceksiniz

Sevgili gencler,

Sizlerin başarısı sadece okulların, oğretmenlerin ve ailelerin değil, Turkiye'nin de başarısı olacaktır Bu nedenle, sizlerin eğitiminin her kademesinde standartların ve kalitenin daha da yukseltilmesine omen verdiğimizi bilmenizi isteriz Bilgi cağının şartları doğrultusunda yeniliklerin ve uygulamaların hayata gecirilmesi icin oğretmenlerinizin size yol gosterici olduğunu unutmamalısınız Oğretmenlerinizin fedakarlıklarını, sizin yetişmeniz icin gosterdikleri cabayı ancak cok calışarak, cok okuyarak, her turlu bilgiyi ve beceriyi gostererek karşılığını odeyebilirsiniz

20192019 EğitimOğretim yılının verimli gecmesini temenni ediyor, değerli oğretmenlerimize, sevgili oğrencilerimize ve tum eğitim camiasına başarılar diliyorum

“20192019 eğitim ve oğretim yılı icin “ders zili calıyor Eğitim ve oğretim yılının başta oğretmen arkadaşlarımız olmak uzere, tum oğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim

Dunyamızda eğitime olan onem her gecen gun artmaktadır Bilim ve teknoloji alanında surekli ortaya cıkan gelişmeler, ulkeleri eğitim ve oğretim konusunda surekli bir yarışa sokmuştur İşte bu nedenle, ulkemizde surekli olarak mufredat değişikliklerine gidilmekte, bircok proje ve uygulama kısa bir sure sonra “sil baştan yeniden farklı bir şekilde başlatılmaktadır Ulkemizdeki butun bu cabalar, mutlaka iyi niyetli olarak geleceğimizin teminatı cocuklarımız ve genclerimiz icin yapılmaktadır Bizler en azından bunun boyle duşunmek istiyoruz

Bu yıl ki eğitim ve oğrettim yılının en buyuk talihsizliği ise, ne yazık ki, KPSS sorularının calınması olmuştur Bu olay, nedeniyle atama bekleyen binlerce oğretmenimizin ataması yapılamamış, ertelenmiştir Yaşanılan bu durumdan oğrencilerimizin etkilenmemesini ve derslerinin boş gecmemesini umuyoruz İnşallah iktidar partisi bu konuda her turlu onlemi alır ve başta Karamanımız olmak uzere ulkemiz genelinde bircok okulda oğretmen acığı yaşanmaz

Bu yıl da her yıl olduğu gibi oğrencilerimizden onemli başarılar bekliyoruz Eğitim ve oğretim yılı boyunca, her konuda oğretmen ve oğrencilerimizin yanında olacağız Onların başarılarına başarı katması icin elimizden gelen her cabayı gostereceğiz Oğretmenlerimize ve oğrencilerimize bu konuda guvenimiz tamdır Onların başarıları, gelecekte ulke ekonomisi ve yonetimine onemli katkılar ve başarılar sağlayacak Bu nedenle, daha şimdiden bu başarılardan dolayı tum oğretmenlerimize ve oğrencilerimiz teşekkur ediyoruz

Bu vesileyle, 20192019 eğitim oğretim yılının oğretmenlerimize, oğrencilerimize ve tum eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim dedi

Bir ulke icin yapılacak en onemli yatırım insan kaynağına ozellikle de cocuklara ve genclere yapılan yatırımdır Zahmetli, buyuk sabır ve ozveri isteyen bu yatırımı, hedefi daima yukselmek olan toplumlar, asla goz ardı etmezler Bilgi toplumunun en buyuk sermayesidir insan Ulkenin kalkınmasını sağlayacak yetişmiş insan gucunun tek yolu ise Ataturkcu duşunce sistemini beslemek ve bilimsel bilgiye sahip cıkmaktır Cocuklarımıza kaliteli eğitim imkanları sağladığımız surece dunya sahnesinde soz sahibi olacak ve değer goreceğiz

Bu anlayışla calışmalarına devam eden Karaman İl Milli Eğitim Mudurluğu, 2019–2019 eğitimoğretim yılına sorunsuz şekilde başlamak, eğitim oğretim hizmetlerinin nitelik ve nicelik acısından kalitesini yukseltmek icin tum imkanlarını seferber etmiş durumdadır Sayın Milli Eğitim Bakanımızın ilimize olan ozel ilgisi, Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanımızın ve Milletvekillerimizin takdire şayan gayretleri ve Sayın Valimizin destekleri ve İl Ozel İdaremizin yardımları ile Karaman, 2019–2019 eğitimoğretim yılına sorunsuz başlayacak duruma gelmiştir

Kıymetli Meslektaşlarım,

Sizler, oğretmenlik gibi onurlu bir mesleğin temsilcilerisiniz Sizler, cocuklarımızı ve genclerimizi ilgi ve kabiliyetlerine gore yetiştirerek onların ureten, duşunen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları icin buyuk bir gorev ustlenmiş durumdasınız

Değerli Veliler,

Bugun bize emanet ettiğiniz cocuklarınızın sizler icin cok değerli olduğunu, onlar icin cok buyuk fedakarlık yaptığınızı biliyoruz Evlatlarınıza, asil bir milletin ferdi olarak gurur duymayı; aziz vatanı yuceltmeyi; engelleri birer birer aşmayı, buyuk duşunmeyi oğretmek icin calıştığımızı biliniz

Sevgili oğrenciler,

Sizler, bizim geleceğimizin guvencesisiniz Bizim butun gayretimiz sizlerin yetişmesi ve iyi birer yurttaş olabilmesi icindir Eğitim hayatı sizler icin ne kadar yorucu, zorlu ve uzun bir surec olarak gorunse de planlı bir calışma ile hedeflerinize ulaşacağınızdan eminiz Sizler hedefine ulaşmış mutlu bireyler olarak hem ulkemizin geleceğine ışık tutacak hem de milletimizin umudu olacaksınız

Bu duygu ve duşuncelerle oğretmenlerimize, oğrencilerimize ve velilerimize en icten sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyor, İlkoğretim Haftası ve 2019–2019 eğitimoğretim yılının ulkemiz ve Karaman icin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum

Yeni eğitimoğretim yılının eğitim calışanları, oğrencilerimiz ve velilerimiz icin huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyor, saygılar sunuyorum

858,468Konular
981,197Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt