Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilköğretim haftası ne zaman ve niçin kutlanır

Hoş geldin! jhontitor75 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
ilköğretim haftası ne zaman ve niçin kutlanır
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ilköğretim haftası ne zaman kutlanır,
ilköğretim haftası anma,
ilköğretim haftası niçin kutlanır

Her yıl Eylül ayının üçüncü haftası ( okulların açıldığı ilk hafta ) İlköğretim Haftası olarak kabul edilmiştir Bu hafta her tarafında okumanın önemi, okulun değeri ve kutsallığı halka anlatılır Okumanın yazmanın önemi, gazete, dergi, radyo ve televizyonlarda hafta boyunca anlatılmaya çalışılır Bu konu üstünde önemle durulur Okulsuz yerlere mektep açılmaya çaba edilir İlköğretimin önemi anlatılır

Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır genellikle bu hafta, Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın radyo, televizyon konuşması ile açılır Okullarımızda törenler düzenlenir Törende konuşan okul müdürü ve öğretmenler; Eğitimin ve öğretimin değerini, yararlarını açıklarlar Okuma yazma bilmenin önemi üstünde dururlar Öğrencilerden okula yeni başlayanlar, düşüncelerini anlatırlar Gerçekte, birey olarak başarıya ulaşmak için en ilk kez okumayı ve yazmayı öğrenmek zorundayız Bilmediklerimizi okuyarak öğreniriz Okuyarak öğrenmek, dinleyerek öğrenmeden daha kalıcı ve önemlidir Kişilerin, önce kendisine, sonradan aile ve çevrelerine yararlı olmaları okumakla mümkün olacaktır Okuma yazma bilmeyen bir kişinin bilgili olması düşünülemez *

858,505Konular
982,728Mesajlar
33,058Kullanıcılar
doguqanSon üye
Üst Alt