Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilkoğretim haftası neden kutlanır

ilkoğretim haftası neden kutlanır
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ilkoğretim haftası neden kutlanıyor,
ilkoğretim haftası nicin kutlanır

Yurdumuzda okulların başladığı ilk hafta İlkoğretim haftası olarak kutlanırİiloğretim haftasının kutlanma amacı;

Bir millet ancak eğitimle oğretimle kalkınırVe oğremeye de once ailede sonra ilkoğretim okullarında başlarızBir ulkeni eğitimcileri,aydınları eğer ki ne kadar cok olursa o ulke o kadar cok kalkınırİşte okulların acıldığı ilk hafta bu yuzden kutlanır

Similar threads

ilköğretim haftası neden kutlanıyor, ilköğretim haftası niçin kutlanır Yurdumuzda okulların başladığı ilk hafta İlköğretim haftası olarak kutlanırİilöğretim haftasının kutlanma amacı; Bir insanlar ancak eğitimle öğretimle kalkınırVe öğremeye de önce ailede sonradan ilköğretim okullarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İlkoğretim Haftası Hakkında Bilgiler İlkoğretim Haftası İle İlgili Bilgiler İlkoğretim temel oğrenimdir Yasalarımıza gore zorunlu ve parasızdır İlkoğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında biter Sekiz yıldır Okulların acıldığı hafta ilkoğretim okullarımızda İlkoğretim Haftası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
ilköğretim haftası niçin kutlanır ilköğretim haftası ne zaman kutlanır ilköğretim haftası nasıl kutlanır İlköğretim esas öğrenimdir Yasalarımıza kadar gerekli ve parasızdır İlköğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında biter Sekiz yıldır Okulların açıldığı hafta ilköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
ilköğretim haftası nedir neden kutlanır, İLKÖĞRETİM HAFTASI Ülkemizde okulların başladığı ilk hafta İlköğretim okulları aralarında İlköğretim haftası olarak kutlanırBu günlerde okullarda şiirler okunur şarkılar söylenirKüçük törenler yapılırPeki neden bu hafta kutlanır? Çünkü bir ırk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
ilkoğretim haftası yazıları, ilkoğretim haftası hakkında yazı ilkoğretim haftası ile ilgili yazı Okulların acıldığı hafta İlkoğretim haftası olarak ulkemizde kutlanmaktadırİlk oğretim temel oğrenimdir Yasalarımıza gore zorunlu ve parasızdır İlkoğretim, yedi yaşında başlar ve on beş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt