Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilköğretim haftası neden kutlanıyor

ilköğretim haftası neden kutlanıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilköğretim haftası niçin kutlanır
ilköğretim haftası ne zaman kutlanır
ilköğretim haftası nasıl kutlanır

İlköğretim esas öğrenimdir Yasalarımıza kadar gerekli ve parasızdır İlköğretim, yedi yaşında başlar ve on beş yaşında biter Sekiz yıldır

Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır genellikle bu hafta, Ulusal Eğitim Bakanlığı ’nın radyo, televizyon konuşması ile açılır Okullarımızda törenler düzenlenir Törende konuşan okul müdürü ve öğretmenler; Eğitimin ve öğretimin değerini, yararlarını açıklarlar Okuma – yazma bilmenin önemi üstünde dururlar Gerçekte, kişi olarak yerine geçmek için en başta okumayı ve yazmayı öğrenmek zorundayız Bilmediklerimizi okuyarak öğreniriz Okuma – yazma bilmeyen bir kişinin bilgili olması düşünülemez

Bir halk ancak eğitimle öğretimle kalkınırVe öğremeye de önce ailede sonradan ilköğretim okullarında başlarızBir ülkeni eğitimcileri,aydınları eğer ama ne değin fazla olursa o ülke o kadar fazla kalkınırİşte okulların açıldığı ilk hafta bu yüzden kutlanır *

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt