İlköğretim Haftasına Özel En Güzel Şiirler Bu Sayfamızda En Güzel İlköğretim Haftası Şiirler İlköğretim Haftası İle ilgili En Hoş Şiirler İlköğretim Haftası İle İlgili En Özel Şiirler konumuzda birbirinden güzel şiirleri sizlerle paylaşmıştık sevgili meleklerilkogretimhaftasinaozelenguzelsiirlerbusayfamizda5c556504988cfalt Çocuklarınızın okulun birincil haftası kutlanacak İlköğretim Haftası kutlamalarında okuyabileceği şiirler listesine bir yenisini ekliyor ve İlköğretim Haftasına Özel En Güzel Şiirler başlığı aşağıda sizlere sunuyoruzilkogretimhaftasinaozelenguzelsiirlerbusayfamizda5c556504988cfalt 1549100288 1549100288 ilkogretimhaftasinaozelenguzelsiirlerbusayfamizda5c55650505b7filkogretimhaftasinaozelenguzelsiirlerbusayfamizda5c55650505b7f ilkogretimhaftasinaozelenguzelsiirlerbusayfamizda5c55650505b7f İLKÖĞRETİM HAFTASI İlköğretim haftasını Kutlayalım hep birlikte Çalışmanın arkasını Bırakmayalım derslikte Çalışırsak kazanırız, Bilgilerle bezeniriz Kenetlenmiş bir toplumsak Sağlam olur düzenimiz Bakın açıldı okullar Cıvıl cıvıl tüm yollar Yarınını düşünenler Çocuğunu okuturlar OKULUMUZ Her yerden daha hoş Bizim için burası, Mektep, sevgili okul, Neşe, veri yuvası Güzel kitaplar burada, Bir fazla arkadaş burada, İnsan nasıl sevinmez, Böyle yerde okur da ? Senin çatın aşağıda Girmez kötü duygular, Data giren yerlerde Kalmaz bundan böyle kaygılar Her yerden daha hoş Bizim için burası, Okul, sevgili okul Neşe, bilgi yuvası ! SINIFTA Derslik kendi evimiz, Tertemiz tutmalıyız Çamurlanmasın yerler, Daha Sonra bize ne derler Açık kalsın pencere, Kağıt atmayın yere, Ya hoca girerse, Ne ayıp size derse ? Tahtayı kirletmeyin, Duvarı pisletmeyin, Cümbür Cemaat bizi kıskansın, Üçüncü derslik sansın Çocuklar uysal durun, Sıcacık rahat oturun, Kimse sevmez afacan Saldırgan çocukları!…