Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ilköğretim kayıtları ne zaman başlıyor

ilköğretim kayıtları ne zaman başlıyor
0
98

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
18 Haziran'da sona erecek 2010 eğitim ve öğretim yılının gerisinde öğrenciler neşe içinde tatile hazırlanırken; 20102019 eğitim ve öğretim yılı için yeni kayıtlarda geçtiğimiz Salı günü başladı

İlköğretim okullarına başlayacaklar için evraklar dün başladı Evraklar MEB'in internet sitesinden çocuklarının TC kimlik numarasını girerek öğrenilebilecek

İlköğretime yeni tescil olacak çocuklar okullara, Milli Adres Veri Tabanı'ndaki adres bilgileri ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarının ililçe ulusal eğitim müdürlüklerinde kurulan öğrenci atama komisyonlarının mektep adres eşleştirmeleri sonucunda sistem göre otomatik olarak yerleştirilecek

Eokul sistemi göre tüm öğrencilerin, adreslerinin bulunduğu en yakın ilköğretim okuluna kayıtları yapılacak
20102019 eğitimöğretim yılında ilköğretim okulları birinci sınıflarına 2004 doğumlu çocukların kayıtları alınacak *

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt