Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ilköğretim Seçmeli Ders Müfredatı Yeni

ilköğretim Seçmeli Ders Müfredatı Yeni

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019

ilköğretim ilk 4 sene yıl için seçmeli ders müfredatı

Ulusal Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki seçmeli dersler için müfredatı açıkladı

60 ayını tamamlayan öğrencilere birincil 3 ay için uyum ve hazırlık çalışmaları uygulanacak

Talim ve Nezaket Kurulu Başkanlığı merakla beklenen yeni müfredatı internet sitesinden yayınladı

İlkokul 1'inci derslik öğrencileri ve öğretmenlere yönelik alıştırma ve ders kitapları hazırlandı

Minikler için 12 haftalık armoni ve hazırlık dönemi öngörülüyor Bu dönemde, doğrudan okuma yazma bilgi vermek yerine etkinliklere tartma verilecek
Öğretmenler, çocukların fazla yönlü gelişimini sağlayacak, keyif alacakları derslik içi oyunlara başvuracak

Öğrenciler müzikli oyunlar, şiir dinletileri, kitap okuma saatleri gibi yeniliklerle tanışacak

Yeni dönemde miniklere, olumlu iletişim ve uyarı becerilerinin geliştirilmesi, yaratıcılık ve ritim alıkoyma gibi yeteneklerin kazandırılması amaçlanıyor

Çocukların ilgisini çekebilmek için eğitim sırasında oyun kartları da kullanılacak *

Similar threads

20192019 Öğretim Yılı İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı MEB Kadar Açıklandı Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019 ilköğretim ilk 4 yıl yıl için seçmeli ders müfredatı Sevgili melekler, bildiğiniz gibi bu yıldan açtırmak üzere okullarda 4+4+4 eğitim sistemine geçiliyor İyi mi oldu fena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yeni İlkoğretim Secmeli Ders Mufredatı 2019 ilkoğretim ilk 4 yıl yıl icin secmeli ders mufredatı Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki secmeli dersler icin mufredatı acıkladı 60 ayını tamamlayan oğrencilere ilk 3 ay icin uyum ve hazırlık calışmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Açık Öğretim Okullarına Kimler Gider AİO Kimler Başvurur Kimler Başvurabilir: 15 yaşından gün almış; İlkokul mezunları, Ortaokulun 1, 2 ya da 3sınıfından ayrılanlar, İlköğretim okullarının 5 sınıfını bitirenler ile 6, 7 ya da 8 sınıfından ayrılanlar, Ortaokul dışardan bitirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Seçmeli derslerde en az kaç öğrenci olmalı? Seçmeli dersler * Seçmeli ders en az 10 öğrencinin talebi doğrultusunda öğretime açılır. Ders yılı içerisinde öğrenci sayısı azalsa bile o dersin okutulmasına devam edilir. Ortak derslerde ise sınıf bütünlüğü esastır. Özel öğretim kurumlarında bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Okullar Ne Zaman Açılıyor? Belli Başlı Okulları Erken Açılıyor İlköğretime Yeni Başlayan Öğrencilerin Birincil Haftası Nasıl Geçecek? Esas Okulları Erken Açılıyor İlköğretim birinci derslik ile belli başlı sınıflarına yeni kayıt yaptıracak öğrenciler, 12 Eylül 2019 Pazartesi günü okulla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt