iltasyazilim
FD Üye
İlköğretim Takdir Teşekkür Hesapla 20192019
İlköğretim Okulları İçin Takdir Teşekkür Hesaplama
Sevgili öğrenciler 20191 ve 2019 Eğitim öğretim yılınında sonuna geldiniz Okulların kapanmasına bir kaç gün kala bütün öğrencilerimizin merak ettiği bir konu acaba takdir yada teşekkür aldımmı kaç puanla Takdir teşekkür belgesi alınır hemencecik merakınızı giderebilirsiniz işte sizlere İlköğetim Takdir Teşekkür Hesaplama Formulü
Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması şu şekilde yapılır:
Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonradan Çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür
Meydana Çıkan netice:
4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55,00, diğer derslerin her Birinden 45,00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem Ağırlıklı puan ortalaması
70 0084 99 olanlar Teşekkür,
85,00 puan ve yukarı olanlar Takdirname verilir
Online Takdir Teşekkür hesaplama
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz Başarılarınız daim olur inşallah *
İlköğretim Okulları İçin Takdir Teşekkür Hesaplama
Sevgili öğrenciler 20191 ve 2019 Eğitim öğretim yılınında sonuna geldiniz Okulların kapanmasına bir kaç gün kala bütün öğrencilerimizin merak ettiği bir konu acaba takdir yada teşekkür aldımmı kaç puanla Takdir teşekkür belgesi alınır hemencecik merakınızı giderebilirsiniz işte sizlere İlköğetim Takdir Teşekkür Hesaplama Formulü
Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması şu şekilde yapılır:
Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonradan Çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür
Meydana Çıkan netice:
4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 55,00, diğer derslerin her Birinden 45,00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem Ağırlıklı puan ortalaması
70 0084 99 olanlar Teşekkür,
85,00 puan ve yukarı olanlar Takdirname verilir
Online Takdir Teşekkür hesaplama
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz Başarılarınız daim olur inşallah *