Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlköğretimde Sınıfta Kalma Var mı?

İlköğretimde Sınıfta Kalma Var mı?
0
75

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İlköğretim öğrencilerinin aralıksız işe gelmeme ve derslerinden tatmin edici anekdot alamamaları durumunda sınıf tekrarına bırakılmasına karar verildi İl milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda okula devamı sağlanamayan sürekli devamsız öğrenciler ile derslerden yeteri dek anekdot almamış kaynaştırma ve özel eğitim öğrencileri de dahil, ilköğretim kurumlarında benzer konumdaki tüm öğrencilerin emektep kadar derslik tekrarına bırakılacağıaçıklandı

Bu demek oluyor ki ilköğretim öğrencileri eğer devamsızlık sınırını aşar ve derslerden geçer anekdot alamaz ise bundan sonradan sınıf tekrarı (yani sınıfta kalma) yapacak *

Similar threads

İlkoğretim oğrencilerinin surekli devamsızlık ve derslerinden yeterli not alamamaları durumunda sınıf tekrarına bırakılmasına karar verildi İl milli eğitim mudurluklerine gonderilen yazıda okula devamı sağlanamayan surekli devamsız oğrenciler ile derslerden yeteri kadar not almamış kaynaştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Lisede Kalma Varmı Lisede Kalma Tarihemi Karışıyor Lisede Kalmak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, ara sınıflarda tek dersten ya da iki dersten başarısız olunduğunda derslik tekrarı yapma gibi bir durumun laf konusu olmadığıbelirtildi Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Lisede Kalma Varmı Lisede Kalma Tarihemi Karışıyor Lisede Kalmak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, ara sınıflarda tek dersten veya iki dersten başarısız olunduğunda sınıf tekrarı yapma gibi bir durumun soz konusu olmadığıbelirtildi Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Sınıf Geçme Yönetmeliği 2019, Sınıf Geçme Yönetmeliği Lise, sınıf geçme yönetmeliği ortaöğretim Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Derslik Geçme ve Imtihan Yönetmeliği BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Destek, Tanımlar ve Genel İlkeler Niyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt