Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ilkokkulunun kompozisyonu

Ilkokkulunun kompozisyonu
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ilkokkulunun kompozisyonu Günümüzde üç istek hakkımız olması fazla önemlidir Maalesef sevinerek bu hakkımizı kullanırız her zaman Benim 3 istek hakkim olsa 3 istek hakkı daha isterdim Elde var 6 dilek hakkı , 5'i ile 3 er dilek daha dilesem 15 istek hakkım daha olur 15 dilek ile her istediğimi dilerim Günah değilse Allah olmayı dilerim Allah olduktan sonra dilek hakkım ebedi kere baki olur Çok zeki olurum Maalesef her istediğimi yapabilirim Kendime gamlı bir yarış arabası yaptırırım Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim Dedem bana torunum Allah olmuş der Sevinir Harçlik verir Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek Sonradan dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gonderir beni Hepsini değil ederim ışın kılıcıyla Babami da döverim zevzekcom