Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlkokul aşkımı buldum lakin...

İlkokul aşkımı buldum lakin...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım

geçenlerde alakasız bi yerde dolaşırken
,ilkokulda aşık olduğum kızın en yakın arkadaşını gördüm,ikimiz de şaşırdık,kız şok oldum falan dedi pat diye karşısına çıkınca çünkü 10 sene falan oldu,ben orta 1 o 5sınıftaydıe ben haliyle derhal aşık olduğum kızı sordum,,hala unutamadın mı dedi ,,değil dedim unutmadım hiç onu dedim,,çünkü gerçekten fazla güzel bi kızdı ve o zamanlar karşıma çıktıında hissettiğim duyguları daha kimseye karşısında hissetmedin ilginç gelecek ola ki ama pek

sonradan telefonunu falan aldım o arkadaşının fakat benim de arkadaşımdı aynı zamanda,kendi telefonunu verdi lakin aşık olduum kızın telefon no sunu vermedi,ben de doğal karşıladım çünkü fazla sular geçti köprünün altından,,istersen msn i vereyim dedi,,aldım ekledim,,ilk olarak beni hatırlamamış doğal olarak,, daha sonra eklettim,,neyse konuşmaya falan başladık,,kıza ilan ı aşk ettim,,,baya bi etkiledim konuşmalarımla,ikna etmeye çalıştım ama biraz kuvvet inanan tiplerdenim ben dedi,,falan fıstık,,,

sonradan öğrendiğime tarafından kız birinden yeni ayrılmış ve birazcık kendine güvenini kaybetmiş falanşu lahza bambaşka bi şehirde okuyo ve evleri de benim okuduğum şehirde birbirimize yakınız muhit olarak

Sizce ne yapmalıyım ben son resimlerini de gördüm facebooktan hala mavi gözleri ve sarı saçlarıyla fazla cazibeli ve ben hala çok hoşlanıyorum ondan ,uzun vakit daha sonra da arkadaşının karşıma çıkması pat diye sanki birşeylerin işareti gibi geldi

sizce nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım,şu anda tek kontaktımız msn

858,496Konular
981,889Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt