Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlkokul Öğrencilerini Tokatladı, Yerde Sürükledi: Görüntüler Basına Yansıyınca Görevden Alındı

İlkokul Öğrencilerini Tokatladı, Yerde Sürükledi: Görüntüler Basına Yansıyınca Görevden Alındı
0
178

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
s-f64dee46790dcb4d24823d87ac3bc073f0971414.jpg

Gaziantep'in Şehitkamil kazasında sözleşmeli muallim olarak hizmet yapan Hatice K.'nın ilkokul 2’inci sınıf talebelerine tokat atarken çekilen imgeleri ortaya çıktı. Imajların ortaya çıkmasının akabinde muallimin mekteple bağlantısının kesildiği öğrenildi. 

s-14f9e52681698ad8591feb5532690bea09ecdc9d.jpg

DHA'nın aktardığı habere nazaran, Gaziantep Sadettin Batmazoğlu İlkokulu’nda sözleşmeli muallim olarak yaklaşık 15 gün evvel hizmete başlayan, Hatice K.'nın sınıfta bulunan mekteplileri tokatlaması bir veli tarafından görüntülendi. Çekilen imgelerde, Hatice K.’nın talebelerinin yüzüne vurduğu ve alana yatırarak kulağını çektiği görüldü. 

Hocanın mektep idaresine çocuklara çok yaramaz oldukları için şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi.

"Okul yöneticisiyle görüştüğünü ve gerekenin yapıldığını söyledi"

Mektepte evlatlarının eğitim gördüğünü belirten veli Ömer Yılmaz, "Yaklaşık otuz yıldır bu mahallediyim. 3 evladım da bu mektepte okuyor. Olayı duydum ve çok üzüldüm. Veli ve mektep yöneticimiz de çok güzel niyetliler. Muallim fiyatlı olarak yeni gelmiş. Mektep gerekli süreçleri yapmış. Veli ile görüştüm ve mektep yöneticisiyle görüştüğünü ve gerekenin yapıldığını söyledi. İnşallah bir daha bu türlü talihsiz hikayeler olmaz. Ben de manzarayı izledim. Hocanın yaptığı çok yanlış bir şey. İnşallah bir daha bu türlü vukuatlar yaşanmaz” diye konuştu.

"Öğretmenler şiddet uygularsa sağlıklı bir gelecek bekleyemeyiz"

s-7686a4d3217093f1f0def7102cfdaaf0ef23708b.jpg

Yaşanan hadiseye reaksiyon gösteren ve gerekenin yapılmasını istediğini tabir eden veli İsmail Güneş ise şöyle konuştu:

Şiddet imgelerinin basında mahal almasının akabinde Gaziantep Valiliği hususla ilgili açıklama yaptı

s-5e8d53ef29e86a1b2f83fe55238f23d8c7aa4d2f.jpg

Muallim hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilen yazılı açıklamada şu tabirler nokta aldı:

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt