Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İltifat Sozleri

İltifat Sozleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 İltifat Sozleri
En Yeni İltifat Sozleri

Şimdi uzaklarda olsan da hayalin yetiyor bana bir gun geleceksin yanıma o zaman başlayacağım yaşamaya

Seninle Yaşlanmak tek ideaLim, Gozlerine Bakarak omrumu Bitirmek ise Vasiyetim Bebeğim

Safak Vakti Yağan ciğ Tanesi Kadar Masum Gun Batiminda Denizlerden Esen Ruzgar Kadar cilgin Ve Okyanusun Derinliklerindeki Inci Taneleri Kadar ozelsin Aşkim

Bu dunyada bir suru insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi guluyor kimi ağlıyor, ama iyiliğe ve guzelliklere layık olan tek bir insan var oda şuan mesajımı okuyor

Gozlerine Bakınca Ceneti Goruyorum Birtanem, Guzel gozLerinden Sen Sorumlusun

Şafak vakti yağan ciğ tanesi kadar masum gun batımında denizlerden esen ruzgar kadar cılgın ve okyanusun derinliklerindeki inci taneleri kadar ozelsin aşkım

Seni iLk Gorduğumde Hayattan Zevk Almayı oğrendim, Elini Tutunca Kalbimin Atışını Hissettim Sozlerinle Gulmeyi oğrendim Aşkım!

Bir umut serpilsin yureğine, bin mutluluk doğsun gunlerine, her şey kendin gibi ve gozlerin kadar guzel olsun

Sen Bir Erkeğin isteyipte Elde Edemediği Varlıksın! Sen Yalan Dunyaya Gonderilmiş Tek Gerceğimsin Aşkım

Seni ilk gorduğumde hayattan zevk almayı oğrendim, elini tutunca kalbimin atışını hissettim sozlerinle gulmeyi oğrendim aşkım!

Sevgiyi Seninle Oğrenirken Aşık Oldum Guzel Yuzune Seninle Aşkı Oğrenirken Sensiz Kalmaktan Korktum guLum

Sarı sacların guneşin ışığıyla birleşince saf altın gibisin aşkım guzel gozlerinle bana bakınca hayata başlıyorum o anda

Dunyanın 7 Harikası biLe Senin yanında Değersiz Kalır Aşkım Sen Benim icimdeki Dunyamın Tek Harikasısın!

İltifat gozlerine bakınca cenneti goruyorum bir tanem, guzel gozlerinden sen sorumlusun

Saclarının Kokusuna Alıştım Bebeğim Sen Benim CennetimSin Ancak Bundan Sonra Sen Benim Cehennemim oLursun bunu Unutma Gulum

Sevgilim bugun super guzel oldun saclara bak dağınık ama ayrı bir havası var

O guluşundeki gamze olmak isterim guzelliğine guzellik katmak icin

Bal Gozlum benim Cennetim benim Yalan Dunyadaki Tek Gerceğimsin, Dunyadaki tek Gerceğim Oldun yalan Dunyayı Unuttum

Yuzunu Donme Bana Ne OLur Dunyam Cehennem oLur, Yuzume guL Ne OLur Senssiz hayat Bana Haram OLur GuL YuzLum

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt