Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmam Bayildi

İmam Bayildi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler :
5 orta boy patlıcan
3 orta boy soğan
3 iri domates (kabukları soyulup doğranmış)
3 yeşil biber ( doğranmış)
3 diş sarımsak
½ su bardağı zeytinyağ
1 kesme şeker
½ demet maydanoz
Tuz

Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyup uç kısımlarında 2 'şer cm kalacak şekilde ortalarından bıçakla yarın Tuzlu suda yarım saat bekletin

Bir tavada yağı kızdırın Patlıcanların suyunu iyice sıktıktan sonra tavaya atıp kızartın Kızaran patlıcanları çıkarıp geniş bir tencereye yerleştirin

Tavada kalan yağın içine önce soğanları koyup sarartın daha sonra domates, tuz, şeker ve biberleri atın 15 dakika ağır ateşte pişirin Ateşten indirince ince kıyılmış maydanozu ilave edin

Patlıcanları yarık tarafından eşit olarak paylaştırdığınız harçla doldurun 1,5 su bardağı suyu ve harcın suyunu ilave ederek kısık ateşte pişirin Soğuk olarak servis yapın

Afiyet Olsun
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt