Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İmam Hatip Ortaokulunda Dansöz Oynatıldı!

İmam Hatip Ortaokulunda Dansöz Oynatıldı!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Çalı İmam Hatip Ortaokulu'na ilişkin salonda düzenlenen aktiflikte dansöz oynatıldı.

8 Mayıs'ta düzenlendiği belirtilen aktifliğin okula gelir elde etmek için Okul Aile Birliği tarafından organize edildiği belirtiliyor.

Eğitim-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, imgelere tepkisini 'Merak ediyoruz, bugün dansöz oynatarak okula para toplamaya çalışanlar yarın daha neler yapacak?' diyerek gösterirken Nilüfer İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de 'Mevzuatı işletiyoruz. Okul aile birliği idaresi olayın akabinde misyondan alındı' dedi.

O imgeler ????

Similar threads

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Çalı Mahallesi'ndeki Çalı İlkokulu’nda, Hıdırellez ve Anneler Günü için Okul Aile Birliği tarafından okulun konferans salonunda yapılan aktiflikte dansöz oynatılması birçok etrafta reaksiyonlara neden olmuştu. Sosyal medyada da paylaşılan imgeler üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Olay, mayıs ayında, Nilüfer ilçesine bağlı Çalı Mahallesi'ndeki Çalı İlkokulu’nda meydana geldi. 'Hıdırellez' ve 'Anneler Günü' için Okul Aile Birliği tarafından okulun konferans salonunda yapılan aktiflikte, müzik eşliğinde dansöz sahneye çıktı. Bu anlar, aktifliğe katılan birtakım şahıslar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Bursa'da, ilkokuldaki 'Hıdırellez' ve 'Anneler Günü' etkinliğinde dansözün sahne aldığı imgeler, toplumsal medyada reaksiyon çekerken, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nün incelemesi kapsamında okul müdürü Coşkun Şahiner vazifeden uzaklaştırıldı. Müdürlük takımından alınıp, öbür ilkokula sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Türkiye'de ve dünya üzerinde her gün, her hafta enteresan bir olay ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu hafta da geçen hafta olduğu üzere farklı haberlere denk geldik. İşte bu hafta yaşanan enteresan olaylardan kimileri..???? 1. Burdur'da düğünü sel basınca davetliler masanın üzerine çıkarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt