Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmam-ı Azam'ın Duası

İmam-ı Azam'ın Duası
0
297

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İMAMI AZAM'IN DUASI

O yüceler yücesine isyan ettim Günahlar içine düştüm Biliyorum yapmamam gerekirdi O gerçek bir sahiptir O terbiye edendir O çok merhametli olandır O bağışlayandır Allah her şeye gücü yetendir ve kul muhtaç oldukça çokça verendir Ey Mennan olan Rabbim! İstemeden de veren sensin, kul sıkışmasa da veren sensin Ey beni yaratan! Bak senin için gözlerim yaşarıyor Senin için ağlıyorum Sen de tevbemi kabul et Hatalarımı bağışla Ya Rabbi? isyanımla, nefsime mağlup oldum Bilemiyorum ki bunun sonunda kurtulacak mıyım? Yoksa helak mı olacağım? Evet evet günahlarım günden güne artıyor Diğer yandan ömrüm günden güne azalıyor? farkındayım Sana yöneldim Allah'ım! İşte şimdi ölüm yatağında insanların önünde uzanmışım Bu zayıf kuluna merhamet et, Ey Merhamet edicilerin Sahibi!

Similar threads

SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
305
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
KURANI KERIM'DEN SECME DUALAR Bismillahirrahmanirrahim Ey Allah'ım! Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarızBize doğru yolu gösterKendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yoluna Gazaba uğramışların ve sapmışların yoluna değil ( Fatiha 567 ) Ey Rabbimiz! Bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
398
Regaip Kandilinde okunacak dua Regaip Kandilinde hangi dua okunur Regaip Kandili duaları Ey bizleri varlığa erdiren Var olmadaki ölümsüz zevki gönüllerimize duyuran Güzeller güzeli rabbimiz! Sana ebedi hamd ü senalar olsun Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'ya baki salât...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt