iltasyazilim
FD Üye
Keki ic?in
3 yumurta
15 c?ay bardag?ı toz s?eker
Bir tutam tuz
Yarım c?ay bardag?ı ılık su
3 yemek kas?ıg?ı kakao
1 su bardag?ı un
1 paket kabartma tozu
Kreması ic?in
2 su bardag?ı su?t
2 yemek kas?ıg?ı toz s?eker
2 yemek kas?ıg?ı un
1 yemek kas?ıg?ı tereyag?ı
1 paket vanilya
Yarım paket krem s?anti
Kenarları ic?in
Hindistan cevizi
U?zeri ic?in
Bitter c?ikolata
İmam sarığı hazırlanışı
Keki ic?in yumurtaların sarısını ve beyazını ayırın Sarısının ic?ine toz s?ekeri ilave edip 5 dakika c?ırpın Yumurta aklarına bir tutam tuz atıp kar gibi olana kadar c?ırpın Sarıların ic?ine ılık su ilave edip tekrar c?ırpın Kakao, un ve kabartma tozunu ekleyin Yumurta aklarını so?ndu?rmeden karıs?ıma ekleyip tahta kas?ık ile karıs?tırın Karıs?ımı yag?lı kag?ıt serili dikdo?rtgen cam bir fırın kalıbına do?ku?p o?nceden ısıtılmıs? 175 derece fırında 3035 dakika pis?irin
Kreması ic?in su?t, toz s?eker ve unu bir tencereye alarak muhallebi kıvamında pis?irin Ocaktan almadan o?nce tereyag?ını ekleyin Vanilya ve toz krem s?antiyi ilave edip mikser yardımıyla c?ırpın Kekiniz sog?uduktan sonra yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kekten parc?alar kesin Bir parc?anın u?zerine krema koyup bas?ka bir parc?ayla u?zerini kapatın Kenarlarına da krema su?ru?p Hindistan cevizine bulayın C?ikolatayı benmari usulu? eritin Tatlının u?zerine do?ku?p servis yapın
3 yumurta
15 c?ay bardag?ı toz s?eker
Bir tutam tuz
Yarım c?ay bardag?ı ılık su
3 yemek kas?ıg?ı kakao
1 su bardag?ı un
1 paket kabartma tozu
Kreması ic?in
2 su bardag?ı su?t
2 yemek kas?ıg?ı toz s?eker
2 yemek kas?ıg?ı un
1 yemek kas?ıg?ı tereyag?ı
1 paket vanilya
Yarım paket krem s?anti
Kenarları ic?in
Hindistan cevizi
U?zeri ic?in
Bitter c?ikolata
İmam sarığı hazırlanışı
Keki ic?in yumurtaların sarısını ve beyazını ayırın Sarısının ic?ine toz s?ekeri ilave edip 5 dakika c?ırpın Yumurta aklarına bir tutam tuz atıp kar gibi olana kadar c?ırpın Sarıların ic?ine ılık su ilave edip tekrar c?ırpın Kakao, un ve kabartma tozunu ekleyin Yumurta aklarını so?ndu?rmeden karıs?ıma ekleyip tahta kas?ık ile karıs?tırın Karıs?ımı yag?lı kag?ıt serili dikdo?rtgen cam bir fırın kalıbına do?ku?p o?nceden ısıtılmıs? 175 derece fırında 3035 dakika pis?irin
Kreması ic?in su?t, toz s?eker ve unu bir tencereye alarak muhallebi kıvamında pis?irin Ocaktan almadan o?nce tereyag?ını ekleyin Vanilya ve toz krem s?antiyi ilave edip mikser yardımıyla c?ırpın Kekiniz sog?uduktan sonra yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kekten parc?alar kesin Bir parc?anın u?zerine krema koyup bas?ka bir parc?ayla u?zerini kapatın Kenarlarına da krema su?ru?p Hindistan cevizine bulayın C?ikolatayı benmari usulu? eritin Tatlının u?zerine do?ku?p servis yapın