Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmam

İmam

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir köyün camisinde imam cemaate vaiz vermektedir Ansızın içeri dalan bir köylü köyü sel basmakta olduğunu haber verir Tüm cemaat derhal kendilerini dışarı atıp, kaçar Sadece imam tüm ısrarlara karşın köyüterketmeyi reddeder ve Tanrı'nın kendisini koruyacağını söyleyerek, camide kalır Kısa bir süre daha sonra sular camiye ulaşır, imam çaresiz minareye çıkar Sular minarenin ilk katına yükselirken bir tekne imami kurtarmaya kazanç Fakat dini tüm imam, Tanrı'nın kendisini koruyacağını söyleyerek tekneye binmez Sular yükselir, imam ikinci kata çıkmak zorunda kalır Bir tekne daha kazanç, fakat imam yeniden Tanrı'nın kendisini koruyacağına inancının tam olduğunu söyleyerek tekneye binmez Sular iyice yükselir imam bundan böyle minarenin en tepesindedir Bir helikopter yaklaşır İçindekiler durumun fena olduğunu anlatarak imama helikoptere gelmesi konusunda ısrar eder İmam helikoptere binmeyi de reddeder Bir süre daha sonra sular en ince ayrıntısına kadar yükselir ve imam boğularak ölür Kendisini cennetin kapısında melekler karşılar
Melek: hoşgeldiniz cennette köşkünüz hazırlandı Buyrun
İmam: Cennete girmek istediğimden muhakkak değilim
Melek: neden?
İmam: Tanrı'ya azıcık kırgınım
Melek: ne oldu oysa?
İmam: Ben hayatımı ibadet ederek geçirdim İnsanlara defalarca iyilik yaptım, günahtan uzaktan durdum Yasadığım köyü sel bastı, herkes kaçtı lakin tanrı'nın beni kurtaracağına inandığımdan kaldım Görüyorsunuz ancak şu anda burdayım Bütün bu sırada yukarıdan Tanrı'nin sesi duyulur:
Söyleyin o salağa iki tekne bir helikopter gönderdik!!!!!!!!!!! *

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt