Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmam

İmam
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir koyun camisinde imam cemaate vaaz vermektedir Ansızın iceri dalan bir koylu koyu sel basmakta olduğunu haber verir Butun cemaat hemen kendilerini dışarı atıp, kacar Sadece imam butun ısrarlara rağmen koyuterketmeyi reddeder ve Tanrı'nın kendisini koruyacağını soyleyerek, camide kalır Kısa bir sure sonra sular camiye ulaşır, imam caresiz minareye cıkar Sular minarenin ilk katına yukselirken bir tekne imami kurtarmaya gelir Ancak dini butun imam, Tanrı'nın kendisini koruyacağını soyleyerek tekneye binmez Sular yukselir, imam ikinci kata cıkmak zorunda kalır Bir tekne daha gelir, ancak imam yine Tanrı'nın kendisini koruyacağına inancının tam olduğunu soyleyerek tekneye binmez Sular iyice yukselir imam artık minarenin en tepesindedir Bir helikopter yaklaşır İcindekiler durumun kotu olduğunu anlatarak imama helikoptere gelmesi konusunda ısrar eder İmam helikoptere binmeyi de reddeder Bir sure sonra sular iyice yukselir ve imam boğularak olur Kendisini cennetin kapısında melekler karşılar
Melek: hoşgeldiniz cennette koşkunuz hazırlandı Buyrun
İmam: Cennete girmek istediğimden emin değilim
Melek: neden?
İmam: Tanrı'ya biraz kırgınım
Melek: ne oldu ki?
İmam: Ben hayatımı ibadet ederek gecirdim İnsanlara hep iyilik yaptım, gunahtan uzak durdum Yasadığım koyu sel bastı, herkes kactı ama tanrı'nın beni kurtaracağına inandığımdan kaldım Goruyorsunuz ki şimdi burdayım Tam bu sırada yukarıdan Tanrı'nin sesi duyulur:
Soyleyin o salağa iki tekne bir helikopter gonderdik!!!!!!!!!!!

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt