Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İmamoğlu: Kanal İstanbul güzergahındaki tüm mülk satışlarını araştırıyoruz

İmamoğlu: Kanal İstanbul güzergahındaki tüm mülk satışlarını araştırıyoruz

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Imamoglu%2DKanal%2DIstanbul%2Dguzergahindaki%2Dtum%2Dmulk%2Dsatislarini%2Darastiriyoruz%2D229075%2Ejpg

İmamoğlu, bölgedeki kimi emlakın Katar kraliyet ailesi üyelerine satıldığı tezlerini soran gazetecilere, “O sınırdaki tüm mülkiyetleri araştırıyoruz” dedi. İmamoğlu, şöyle konuştu:

“Sadece o değil ki tüm mülkiyetleri araştırıyoruz. Nasıl bir mülk hareketi oluşmuş? Samimi ve ulusal bir süreçten mi bahsediyoruz yoksa öbür bilmediğimiz şeyler de var mı? Tüm sınır. 135 milyon metrekare tarım alanından bahsediyoruz. ‘20 bin metrekaresi birininmiş!’ Onunla ilgilenmiyorum. Ben, 135 milyon metrekare ile ilgileniyorum. O bakımdan mülkiyet bahsiyle da ilgileneceğiz ve oradaki o bütüncül yapının yaratacağı diğer meseleleri da temel niyeti de sorgulayacağız.”

İmamoğlu, gerekirse kanalın inşaatının referanduma götürülebileceğini ancak kararı bilim insanları ve bu işe hayatını adamış insanların vermesi gerektiğini de söyledi.

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt