Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Ücretsiz süt' yanıtı: İnsanlar deşifre edilmediği için yardım yapılmıyor sanıyorlar

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Ücretsiz süt' yanıtı: İnsanlar deşifre edilmediği için yardım yapılmıyor sanıyorlar
0
95

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Imamoglu%2Ditiraz%2Ddilekcesini%2Dvermeye%2Dgitti%2DKanal%2DIstanbul%2Duykularimi%2Dkaciriyor%2D229831%2Ejpg

Ekrem İmamoğlu, "Ücretsiz süt vereceklerdi, nerede kaldı bu süt?" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardımın bir mühlet evvel başladığını hatırlattı ve "Alışkın oldukları üzere, yardım yapılan insanların deşifre edildiğini görmedikleri için yapılmıyor sanıyorlar, lakin biz veren elin alan eli görmediği yardımlaşma kültürünü yayıyoruz" dedi.

İmamoğlu, "Alışkın oldukları üzere, yardım yapılan insanların deşifre edildiğini görmedikleri için yapılmıyor sanıyorlar, lakin biz veren elin alan eli görmediği yardımlaşma kültürünü yayıyoruz" dedi.

'Yoksulluğu asla afişe etmeyeceğiz'

Ankara'da Rahşan Ecevit'in cenazesine katılan İmamoğlu, merasimin akabinde gazetecilerin mevzuyla ilgili sorularını yanıtladı. İmamoğlu, şu tabirleri kullandı; "100 bine yakın çocuğumuza (süt yardımı) yapılıyor. Kamunun yardım elinin uzandığı hiçbir insanın reklam edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bir kentte beşerler fakirse, yardım ediliyorsa bu yalnızca kamu ve vatandaş ortasında kalmalıdır, bu bizim hassasiyetimizdir. Görmek isterlerse Sayın Cumhurbaşkanı, benimle birlikte İstanbul’da gideriz aileleri tek tek gezeriz. Keyifli da olurum kendisini konuk etmekten. O seçim periyodunda kurulan çadırlarda kuyruk olan insanların gösterilmesini onun için ayıplamıştım. Bugün de biz tam aykırısını hassas bir halde yapıyoruz. Yoksulluğu asla afişe etmeyeceğiz.” 

Erdoğan, dün Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Sınırı Birinci Ray Kaynak Töreni'nde yaptığı konuşmada, İmamoğlu'nun hepsini bir bir yerine getirdiği kelamlarına işaret ederek, şu sözleri kullanmıştı; “'Suyu ucuzlatacağız' dediler, ucuzlattılar mı? 'Otobüsteki fiyatları düşüreceğiz' dediler, düşürdüler mi? Fiyatsız süt vereceklerdi, nerede kaldı bu süt?”

'Erdoğan'a yanlış bilgi veriliyor'

Ulaşım ve su indirimi konusuna da değinen Ekrem İmamoğlu, “Biz sözlerimizin hepsini yaptık ve yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’na yanlış bilgi veriliyor diyorum, inandıramıyorum. Evet, yanlış bilgilerle donatılıyor. Biz yaptıklarımızın hesabını veririz. Kolay. Onların listesi de var da ‘2040’a kadar su sorununu çözdüm’ dediler. Niye çözülmedi, bununla ilgili bir karşılık verilmedi. Bunun üzere bir çok ek gösterge kelamı verildi yapılmadı. Biz bunlara girmiyoruz. Biz işimizi yapıyoruz” dedi.

'İstanbul’a yanlış yaptırmayız'

İmamoğlu, Erdoğan'ın “İstanbul’daki projeler lokal idarelere bırakılamayacak kadar önemli” sözlerine de karşılık verdi.

“Tarih tekerrürden ibaret" diyen İmamoğlu şöyle devam etti, "Umarım, bir daha bu yanlış cümleleri kurmazlar. İstanbul’da 16 milyon insanın seçtiği bir belediye lideri var. Lütfen bizi dinlesin. Biz ona yanlış yaptırmayız. En başta İstanbul’a yanlış yaptırmayız."

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt