Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmamoğlu'ndan Hafta Sonu Uyarısı: 'Araçlarınızla Çıkmayın'

İmamoğlu'ndan Hafta Sonu Uyarısı: 'Araçlarınızla Çıkmayın'
0
25

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-a2339272295bfbc52123f30f2c924511fff7ef01.jpg

İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Vatandaşlarımızın araçla mümkün olduğu kadar çıkmamaları, kesinlikle toplu taşımanın kullanılması değerli husus” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde tesirini artırmaya başlayan kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı.

Afet Uyum Merkezi'nde (AKOM) bilgilendirmelerde bulunan İmamoğlu, “Bu sene mart ayı, sahiden son yılların tahminen de en yağışlı, en fazla kar alan yılını yaşıyor. 

Dün itibariyle, valiliğimizde yaptığımız toplantı sonrası cuma, cumartesi ve pazar günlerini kapsayan bir kar yağışının İstanbulumuzda tesirli olacağını tabir etmiştik. Sonrasında Sayın Valimizin bugüne dönük okulları tatil etmesiyle birlikte, bugün daha meselesiz bir gün geçirdik diyebilirim” diye konuştu.

'Metro seferlerimiz 02.00' ye kadar devam edecek'

'İstanbul'da şu anda her şey çok düzgün gidiyor'

İstanbul genelinde karla çaba çalışmalarının her alanda devam edeceğini vurgulayan İmamoğlu, İBB depolarında kâfi ölçüde tuzun bulunduğunun altını çizdi.

İBB’nin, yaklaşık 9 bin 500 çalışan ve 2000’in üzerinde araç ekipmanıyla alanda var olmaya devam edeceğini belirten İmamoğlu, evsizlere yönelik hizmetlerin de aralıksız devam ettirildiğini tabir etti.

Metrobüs güzergahının daima açık olması için gerekli tüm önlemlerin alındığını aktaran İmamoğlu, sokak hayvanlarıyla ilgili önlemlerin de Veterinerlik Müdürlüğü vasıtasıyla sürdüğünü lisana getirdi.

İBB’nin ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli biçimde çalışmaya devam ettiğini belirten İmamoğlu, “İstanbul'da şu anda her şey çok uygun gidiyor. İlgili tüm kurumların açıklamalarını vatandaşlarımızın takip etmelerini ve ona nazaran hareket etmelerini de diliyorum. İnşallah düşüncesiz bir hafta sonunu geçirip, iddia ediyorum ki kar yağışını daima birlikte bu sene ismine uğurlamış olacağız diye düşünüyorum. Ben, sizleri buradaki arkadaşlarımla bilgilendirmeye devam edeceğim” dedi.

İstanbullulara seslenen İBB Sözcüsü Murat Ongun da "Lütfen özel araçlarınızla trafiğe çıkmayınız." dedi. ????

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt