Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmamoğlu'ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı hakkında açıklama: Şerh koyuyorum

İmamoğlu'ndan 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı hakkında açıklama: Şerh koyuyorum

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Imamoglu%2Dnun%2Ddanismani%2Dzaferin%2Dsirrini%2Danlatti%2DAKP%2Dbir%2DErol%2DOlcak%2Ddaha%2Dbulamadi%2D221955%2Ejpg

CHP İstanbul Vilayet Başkanı Canan Kaftancıoğlu kitabı, CHP ve İstanbul ittifakının emeğine saygısızlık olarak kıymetlendirmiş, Twitter'dan,"Kahramanın öyküsünü yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; palavra, yanlış ve eksik datalarla Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!" mesajını paylaşmıştı. 

Özkan da Kaftacıoğlu’nun tenkitlerine cevap vermiş, “Konu nedir nasıl gelişti bilmiyorum lakin sayın vilayet lideri Canan hanımı severim, takdir ederim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. İnşallah öğrenirim ortada bir yanlışlık varsa o yanlışlığın ne olduğunu daha güzel kavrarım" kelamlarını kaydetmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, Brand Week'te yaptığı açılış konuşması sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada, Özkan'a ait olarak şunları kaydetti:

"Kendisiyle organik bir tanışmamız var. Necati Bey’in profesyonel bir meslek hayatı var. Benim de kendim olmak üzere bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır. 6 yıla sığdırdığımız en büyük muvaffakiyet İstanbul seçimi. Kendi gözüyle bu sürecin nasıl bir süreç olduğunu kampanya lisanının neyi etkilediğini Necati Bey’in bu bakışı çok kıymetli bir kısım. Herkesin bir bakışı olacaktır. Ancak kitabın şu noktasına bir şerh koyuyorum o da şu; Her ne kadar kendisi beni kahraman diye tanımlasa da ben kendimi kahraman diye tanımlamıyorum. Zira insan kendine kahraman dememeli, kahraman olmak büyük sorumluluk ister, vakit ister olgunluk ister. Ben yalnızca bir başlangıca imza atmış, daha büyük bir imza atmak isteyen hizmet etmek isteyen bir belediye lideriyim."

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt