Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmamoğlu'nun 'Vız Gelir Tırıs Gider' Açıklaması Tartışılıyor

İmamoğlu'nun 'Vız Gelir Tırıs Gider' Açıklaması Tartışılıyor
0
20

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-ac6e8cb4a2174ef63579a2c7a606971a610c881a.jpg

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, bir müddettir devam eden gazeteciler tartışmasına ait 'Vız gelir tırıs gider' açıklaması yaptı. İmamoğlu'nun bu açıklaması büyük reaksiyon topladı.

Doğu Karadeniz çeşidine katılan birtakım gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili bugün ikinci kere açıklama yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

'Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan beşerler olabilir. Benimle tıpkı düşündüğünü birebir şeylere inandığını söyleyen ne yazık ki anlık hırslarına yenilmiş beşerler olabilir ya da bir kadronun renkleri üzerinden ayrıştırma çabası içinde olanlar olabilir. Oburlarının değirmenine su taşıdıklarının farkında olmayanlar da olabilir bunların içerisinde. Farkında olup yapanlar da olup yapanlar da olabilir. Lakin bu kardeşiniz için vız gelir tırıs masraf. Hiç umurumda değil. Şunun için bunu söylüyorum; bu kadar büyük mefkureleri, bu kadar büyük olayları konuşurken, tartışırken küçük ayrıntılar üzerinden davayı, o davayı güden insan ya da yarın bir öbür dostumuzun başına gelir fark etmez. Ya bu insan ne yapmak istiyor anlamaya çalışmadan bu stil teşebbüsleri yapanları akıllı olmaya davet ediyorum. Diğer hiçbir davetim yok.' 

Tartışmalar İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz seyahatinde kullandığı otobüste çekilen bu kareyle başladı. ????

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un tenkitlere cevap olarak yaptığı açıklama ise reaksiyonların daha da artmasına neden olmuştu. ????

Ongun'a gelen reaksiyonlardan biri ????

İmamoğlu'nun son açıklamasına gelen yansılar ????

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt