Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iman sorunu

iman sorunu
0
184

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar merhaba benimde bir sıkıntım var kendimi dine vermek istiyorum ancak ne namaz ne abdest almayı biliyorum sagolsunlar cuma ya giderken yardımcı oluyor insanlar ancak neden bilmiyorum camide acayip derecede kendimi bunalmıs hissediyorum ruhum daralıyor zihin kontrolüm gidiyor küfürler gecmeye baslıyor ama ben lkendimi dine vermek istiyorum düzenli cumalara gitmek istiyorum ne önerirsiniz simdiden tesekkür ederim iyi günler

Similar threads

Meraba arkadaslar uzuun bir aradan sonradan foruma geri dondumBen bir kizi gordum ve gorer gormez hoslandim kiz bizim mahallede kaliyor kizi artı tanimiyorum yalnızca adini biliyorum oda beni tanimiyor hatta ne kadar ona kendimi hissettirmeye calissam da beni fark etmiyor bile simdi git kiza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar , arkadaşlar ben 17 yaşındayım son senemde yeni 1 liseye devretmek zorunda kaldım Şimdi burada aşık olduğum birey sınıfımda yani Ilk gördüğümden beri hiç aklımdan çıkmıyor delicesine çok seviyorum onu Unutamıyorum Takriben 25 Senelik ilişkisi vardı işte geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaslar yasım 19 bundan 115 ay evvel bir kızdan hoslandıgımı farkettim ama o zamanlar cok belirli degildim kendimden hoslandıgımdan bile lakin süre gectikce once ondan hoslandıgımı sonrada onu sevdigimi farkettim fakat ortada bir sorun var kızla muhabbetim değil bir ara benzer sınıftaydık ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Iyi geceler arkadaslar direk birincil mesajimi buraya atmak azıcık boş olacak ola ki lakin aylardir icimde duran bu yarayi artik disa atmanin zamanini geldigim bir zamanda bu siteyle tanistim Simdi okuyacaginiz hikaye bazi yerlerinde size gülünç gelebilir bazilariniz okumaya bile layik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt