Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iman ve inancım gittikçe azalıyor

iman ve inancım gittikçe azalıyor
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar son 3 aya kadar felan pek bir sorunum yoktu inancım , imanım yerindeydi fakat son zamanlarda nedense kendimi inançsız hissediyorum elhamdurillah müslümanım nedenini bilmiyorum ama kafamda karmaşık sorular var din kavramı son zamanlarda bana eksik geliyor bir de mesela dinimizde bir çok kural var ve bu kurallar yaşadığımız dönemle eşleşmiyor yada mesela bir çok din adamı var ve bu adamlar bile kendileriyle çelişiyor içimde bir rahatsızlık olduğunu farkediyorm çünkü doğduğumdan beri hep müslüman olarak yaşam geçirdim ve bu tip sorular kendimi kötü hissetmeme sebep oluyorbazı konularda dini geride buluyorum yani bu durum beni iyice uzaklaştırdı namaz felan kılarken bile artık içten kılmıyorm resmen görünüşte kılıyorm ve içim zaten rahat değil inancım azalıyor ama sebebini bilmiyorum bi fikri , görüşü , önerisi olan var mı ?