İmana Gelen Satanistler alllaaaahuuuekbeeeeeeeerr! naapıyosun olm?! ne dedin sen?! allah söyletti lan! kesemicem ben! böhüüü lan defol! dikkat et! allah seni bildiği gibi yapsın kirli imansız! beynamaz köpek! ayrıntılarıyla uçtu bu! la havle dur olum kesmiyelim hani kesecektik ne bilim olum bilmiyorum fena oldum işte kesmiyelim lan nepçim satanistsin yok abicim ben kesemicem böle olacağını bilseydim gelmezdim senle daha iyi bir fikrim var olum kesince derhal ölüyo o yüzden kötü oldumen iyisi tutuşmak hei?! Hocam kurban yaklaşıyo, biz de kurbana girecez +Aferin, sizleri böyle bakmak güzel, doğru yolu buldunuz sonunda Evet hocam, yalnız bizim kurban biraz minik, 5 birey girdik, caiz di mi? +Manâlı olan amaç de, sizde para var niye minik hayvana girdiniz? Kedi kesecez biz, fazla günah girmesin diye 5 kişi girdik +Püüüü zındıklar Melıba Şevkiye teyze +Hoşgeldiniz evladım, gelin şeker tutayım, kolonya tutayım Yok teyze kurban kestik de, size de getirelim dedik, buyrun +Ahh evladım sağo Böghk Ne olmuş bu ete evladım Bişeyi yok teyze, kedi kestik biz, böyle kokuyo hayvan VEKALETİNİZİ VERDİNİZ Mİ??? Ne diyon oluuuum? KIBLEYE IÇTEN YATIR KIBLEYE Kıble neresi lan? Kabenin olduğu yer işte şu taraf KİM O SÜZME? 1549156863 1549156863 imanagelensatanistler5c5642041a3d3imanagelensatanistler5c5642041a3d3 http:wwwyorumcuyuznetforumSmileysdefaulthuhgif ? Şaka yaptım ya Allah belamı versin ama YA HALEN ALLAH DİYOR BEEEE Yok abi Estağfrullah dilim sürçtü ??? zıçtık