Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmanda Şüpheye Düşen Kimsenin Yapacağı Dua

İmanda Şüpheye Düşen Kimsenin Yapacağı Dua
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kişi şüphe duyduğu şeyi terkeder ve şöyle der:

??????? ??????? ??????????

Duanın Manası: “Allah’a ve O’nun Rasulüne iman ettim

Buhari, Müslim

Sonra Allahu Teâlâ’nın şu ayetini okur:

????????????? ????????? ???????????? ???????????? ????????????? ?????? ???????

Duanın Manası: “O, Evvel’dir, Ahir’dir, Zahir’dir ve Batın’dır O, her şeyi hakkıyla bilendir

Albani Sahihi Ebu Davud

Similar threads

Abdullah ibni Mesud (Radiyallahu Anh) şöyle demiştir: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) elim Onun elinin içinde olduğu halde teşehhüdü bana öğretti Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bana Kur’an’dan bir sure öğretir gibi şu teşehhüdü öğretti: ?????????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Abdullah ibni Mesud (Radiyallahu Anh) şöyle demiştir: “Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) elim Onun elinin içinde olduğu halde teşehhüdü bana öğretti Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bana Kur’an’dan bir sure öğretir gibi şu teşehhüdü öğretti: ?????????????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Duanın Manası: “Allah’ım! Bize yağmur ver Allah’ım! Bize yağmur ver Allah’ım! Bize yağmur ver Buhari, Müslim ??????????? ????? ?????????? ?????????????? ????????? ??????????? ???????? ???????? ?????????? Duanın Manası: “Allah’ım! Kullarına ve hayvanlarına su ver Rahmetini yağdır ve cansız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Yüz kere: ????????? ????? ???????????? 1) “Allah’a hamdederek O’nu tüm noksanlıklardan tenzih ederim Müslim 42071 Yüz kere: ???????????? ????? ????????? ???????? 2) “Allah’tan mağfiret diler ve O’na tevbe ederim Buhari, Müslim On kere: ??????????? ????? ???????? ????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
1)Enes bin Malik (Radiyallahu Anh) şöyle dedi: Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu: “Kim, sabah namazını cemaat ile kılar sonra güneş doğuncaya kadar oturup Allah’ı zikrederse, sonra da iki rekat namaz kılarsa, ona hac ve umre sevabı gibi sevap verilir Enes bin Malik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt