Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

imdattttt Help me! Flas nasıl yapcam

imdattttt Help me! Flas nasıl yapcam

Similar threads

Merhaba forumumuzun guzel insanları ben flas yapcam ama nasıl yapcam bana teknik destek saglayabilirseniz bende size flas calısmalarımla destek saglarım
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaslar kız fırında calısıyo fırının sahibi aile fırını bende her aksam işten dönerken ekmek alıyorum gülüyodum aralıksız oda gülüyodu gülere iyi aksamlar teşekkürler felanoda benzer şekilde karsılık veriyodu Dün aksam gittim kardesi vardı hemencecik oda geldi merhaba dedi gülerek bende basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ya bi muavin olun ben 9 sınıfta okuyorum bi kız var Ayça çok güzel bi kız ve sanırım aşığımAma kız bana kanka gibi davranıyo ve 1112 sınıftakilerden hoşlanıyo arkadaşa sordurdum niçin o kadar diye bizde iş olmadığını söylemiş süreli yanına espriler yapıyorum lakin boy 160 kilo 55 olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Merhaba sevgili arkadaslar benim 7den beri sevdigim kiza nasil davranagmi bilmiyorum suan 8e gidiyoruz ve ben onu her gördügümde daha cok asik oluyorumbeni kanka olarak görüyor ve ikimiz cok cok iyi arkadasiz simdi ben yanlis bisey yapcam diye korkuyorum benden sogur ve benimle ilgilenmesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaşlar ben 18 yaşındayım lise 2 ögrencisiyim bu yasıma kadar kimseyle cıkmadım sınıftaki kızlar sınıfın en yakısıklısısın faln diyolar işte yani allaha cok sükür tipsizsin diyen olmadı lakin ben bilgisayar bagımlısıyım ya dısarı cıkıpta bi yerleri gezemiyorum eve bağlanmışım dışarda hoş kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt