Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

imdattttt Help me! Flas nasıl yapcam

imdattttt Help me! Flas nasıl yapcam
0
78

Similar threads

Merhaba forumumuzun güzel insanları ben flas yapcam fakat nasıl yapcam bana teknik destek saglayabilirseniz bende size flas calısmalarımla takviye saglarım *
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Slm Arkdaşlar ben bir oyun yaptım 80 mb oyun ofline nasıl online yapcam (mesala mt2 i yi düşünün ben mt 2yi yaptım oynuyorum ofiline tek başımayım kazılıyorum internet açık değilken bile ofline olduğu için oyuna giriyorum ama online değil nasıl online yapacam öyle bişey) Oyunun Metin2 ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Ya bi muavin olun ben 9 sınıfta okuyorum bi kız var Ayça çok güzel bi kız ve sanırım aşığımAma kız bana kanka gibi davranıyo ve 1112 sınıftakilerden hoşlanıyo arkadaşa sordurdum niçin o kadar diye bizde iş olmadığını söylemiş süreli yanına espriler yapıyorum lakin boy 160 kilo 55 olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
imdattttt imdatttttyarıdm edın lutfenn 6 yıllık ılıskım okulumuzun bıtmesınden 6 gun daha sonra benım evlılık hayallerımle bıttıı yaşadıgım soku ve tramvayı tarıf edemem butun hayallerım emeklerım ne oldugunu anlayamadan bıtmıstıılk once benı aılesı ıstemedıgı ıcın oldugunu dusundum kı ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt