Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IMF, koronavirüs için 50 milyar dolarlık program açıkladı

IMF, koronavirüs için 50 milyar dolarlık program açıkladı
0
32

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
2248312_720x360.jpg

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva koronavirüs ile mücadele etmek için 50 milyar dolarlık yardım paketi açıkladı.

Georgieva, yardım paketiningelir seviyesi düşük ve gelişmekte olan ülkeler için olduğunu söyledi. Yardım paketinin faizsiz olacağını ve bu programa dahil olmak isteyen ülkelerin IMF ile daha önce bir program yapmış olmalarının gerekmediğini vurguladı. 

Georgieva, ”Şu anda yaptığımız şey, finansal ihtiyaçların neler olduğunu ülkeye göre incelemek ve bu kaynakların farkında olduklarından emin olmak için bu ülkelerle etkileşim kurmak. Daha işin çok başındayız ancak talepler gelince çok hızlı hareket edeceğimizi garanti edebilirim. Şimdi salgının daha şiddetli hale gelmesi durumunda ihtiyati tedbirlerin alınmasının tam zamanı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Dünyada 90.000'den  fazla teşhis edilmiş koronavirüs vakası var ve salgın altı kıtaya yayıılmış durumda. Salgın, Çin ve İtalya’daki kilit ekonomik merkezlerde ciddi seyahat kısıtlamalarına yol açtı.

858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt