Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

IMF'den Ukrayna'ya maddi yardım

IMF'den Ukrayna'ya maddi yardım
0
150

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Uluslararası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva, Ukrayna Devlet Lideri Volodimir Zelenski ile Ukrayna'ya yönelik dayanağı artırmanın yollarını görüştüklerini bildirdi.

Georgieva, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Zelenski ile "mükemmel" bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

IMF'nin Ukrayna'yı desteklemeye nasıl devam edebileceğini görüştüklerini aktaran Georgieva, "Elimizdeki tüm araçları kullanarak Ukrayna'ya yönelik mali ve siyaset angajmanımızı artırmanın yollarını araştırmaya karar verdik" değerlendirmesinde bulundu.

Zelenski de kelam konusu görüşmeye ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, IMF'nin ülkeye sağladığı 1,4 milyar dolarlık ek dayanak için teşekkür ettiğini ve Ukrayna'nın finansal istikrarını artırmaya yönelik gelecek iş birliklerini görüştüklerini kaydetti.

Similar threads

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski iki kaynağın verdiği bilgiye nazaran bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek. Reuters'ın haberine nazaran, Ukraynalı yetkililer 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Reuters'in haberine nazaran, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek. 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım programı talep edildi Ukraynalı yetkililer 15 ila 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın 31'inci Bağımsızlık Günü'nde (dün) Kiev'i ziyaret ederek Ukrayna Devlet Lideri Vladimir Zelenski'yle bir ortaya geldi. Johnson, Ukrayna'nın Bağımsızlık Günü hasebiyle Kiev'de Zelenski ile görüşmesine ait Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ukrayna'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İngiltere Başbakanlık Ofisi 10 Numara'dan bir sözcü yaptığı açıklamada, İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss'ın, ülkesinin Ukrayna'nın özgürlüğüne ve demokrasisine sarsılmaz takviyesini yinelemek için Ukrayna Devlet Lideri Volodimir Zelenski ile telefonda görüştüğünü bildirdi. Açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Lideri Volodimir Zelenski tarafından 1'inci Derece Devlet Liyakat Nişanı ile ödüllendirildi. Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ukrayna Devlet Lideri Volodimir Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt