Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İmkansız aşkım / İntiharın eşiğindeyim.

İmkansız aşkım / İntiharın eşiğindeyim.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese iyi günler yaşım yeni 18 oldu arkadaşlar ve benim meselem bir fazla kişiden farklı bana muavin olan kullanıcılara çok teşekkür ederim şimdiden
Düz liseye gidiyorum lise 4 teyim şuanda ve bir erkeğe aşığım beni yargılamayın lütfen bu benim içimden gelen birşey onunla yalnızca masum şeyler düşünüyorum seviyorum yakın hissediyorum bu kişi arkadaşım yok diğer bir sınıftan sadece bir kaç defa konuştuk aynı yerlerde oturuyoruz aynı yerde iniyoruz ve ben bu çocuğa 3 yıldır aşığım kesinlikle ondan soğuyamıyorum çok denedim ders çalışamıyorum bundan böyle Çocuk ileri derecede yakışıklı fotosunu atamasam bile wentworth miller e fazla benzediğini söyleyebilirim bende okuldaki arkadaşlarım kadar yakışıklı yer alan birisiyim ne yapmalıyım artık son noktada edinmek istiyorum ya ölmek istiyorum ya onunla almak fazla doluyum ağlayarak yazdığımı belirtmek istiyorum yorumlarınız benim için paha biçilmez

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt