Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

imkansız aşklar

imkansız aşklar
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İMKANSIZ AŞKLAR

Ben ne imkansız aşklar gordum,
hic beni bu kadar uzmedi…

imagesimkansizasklar5b0b3a7bd6c1e

Ben ne cocukca acılar gordum,
top oynarken duştuğumde;
hicbiri bu kadar kanamadı,
acıtmadı canımı…

Ben ne kutsal yalnızlıklar gordum;
senin varlığında
benim suskunluğumdu onlar…
Ben hic bu kadar eksilmedim,
azalmadım yalnızlığımdan

Ben ne imkansız aşklar gordum,
hicbiri unutturmadı bana sevmeyi,
sevgiyi…

Aslında hicbiri imkansız değildiler,
sebepsiz nedenlerin,
sebepsiz zulmunu cekiyordu onlar
Hicbir aşk imkansız değildi inan,
imkansız zamanların,
gereksiz yalnızlıkların devamıydı onlar…

Anıl Ozatalay

Similar threads

Farklı Kısa Aşk Sozleri Farklı Aşk Sozleri Aşk Mesajları En buyuk okyanusta bir su damlası olmak, ucsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanın icinden senin sevgilin olmak Her yağmur damlası seni seviyorum demek olsaydı her yeri sel gotururdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
En Guzel Kısa Sevgi Mesajları 2019 Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Sevgi Uzerine Onemli Sozler Onemli Sevgi İle İlgili Sozler Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
en guzel sevgi ve aşk mesajları aşk ve sevgi mesajları kısa kısa sevgi ve aşk sozleri Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi? Gozleri uzaklıklar değil, bazen de goze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
En Kaliteli Aşk Sozleri kısa En Kaliteli Aşk Sozleri facebook Her su bir yol bulur kendine her dağ bir toprak,her gokyuzu bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın Seğmenden saray gozlusune Her şey yalan dolan bir SEN haric SENİ duşununce tum benliğim yok oluyor işte o zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt