Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmkansız cıkış

İmkansız cıkış
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar başınız donmeden, hafızanızı kaybetmeden bu odadan cıkabilir misiniz? Ben seviyorum bu tarz oyunları İpuclarını değerlendirerek bu imkansız cıkışı tamamlamaya ne dersinizimagesimkansizcikis5b09970b0b056gif

Şimdilik link veriyorum en kısa zamanda konu icerisinde oynayabilirsiniz imagesimkansizcikis5b09970b0b056gif

İmkansız Kacış

Similar threads

Boyun ağrısı, sol omuzda hafif sızı, sol elde uyuşukluk ve gozlerde yorgunluk Tum bu olumsuzlukların nedeninin ufak ekranlarda zıplayan, hoplayan karakterlerin olabileceğini inanın tahmin bile edemezdim Tecmo'nun uzun zamandır beklenen ve bizi yayımladıkları demo ile oyalayan Ryu Hyabusa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
En güzel sürprizler beklenmedik anda karşımıza çıkanlarmış dostlar bunu tekrardan anlamış bulundum. Konami’nin yaklaşık 2-3 hafta önce duyurup pek de beklemeden erken erişime soktuğu yeni oyunu GetsuFumaDen: Undying Moon işte bu yüz güldüren ilginç sürprizlerden. Hani kimin aklına gelirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,837Mesajlar
29,886Kullanıcılar
teeshSon üye
Üst Alt