İmKanSız DEFALARCA imkansizlari istedigimi biliyorum Biliyorum da yine de vazgecemiyorum Once hangisinden baslasam bilmiyorum Sensizligimden mi, yalnizligimdan mi, yahut bugulu gozlerimden mi? Daima basit gibi gelirdi yalnizlik, tatmamistim oysa! Her Zaman kolay gibi gelirdi unutmak, AsIk olmamistim ki! Oysa sen SON NEFESIM Oysa sen oyle acimasiz ogrettin ancak bunlari Fakat sen oyle yalniz biraktin fakat Once gozlerin gecti gozlerimden cigliklarla batmış o yolda Sonra ellerin gitti ellerimden bir saniyelik kisa bir zamanda Sonradan Sonrasi yok, sen gittin iste Birincil o gun kanadimin kirikligini hissettim ve o aralıksız olarak kanayan korkunc yarayi Nerde yikamali, nasil kurtulmali? Bir Zamanlar beni cok sIk arardin SON NEFESIM Sesimi duyunca rahatladigini soylerdin Sonra Daha Sonra birdenbire sustun yeminli gibi Telefonum calmaz oldu Bataryasi artik on gunde anca bitiyor Su koca kalabaligin icinde oyle yalniz, oyle SENSIZIM ama; hicbir sözcük anlatmaya yetmiyor Odam sensiz sessiz Odam sensiz soguk Odama gunes vurmuyor Odama huzun hakim Odama kasvet Iste! Imkansiz mi, al iste Beni sevmen imkansiz Seni sevdigim gibi sevmen, çılgın gibi ozlemen imkansiz iste Sensiz olmuyormus SON NEFESIM Sensiz olmuyormus bu yaşam Sensiz olmuyormus bu nefes Anladim, fakat biraz gec kaldim Onceleri dedim ya, onceleri bicak saplanmiyordu sirtima Omceleri serseri kursunlar mayalamiyordu gecelerimi Onceleri oyleydi Ve birde sonralari var ne yazik ama Gozlerimde dans eden, ha akti ha akacak derken yagmur gibi inen yaslar var artik Gozlerimde sen, gozlerimde kan, gozlerimde hasret Yagmur ormanlarini aratmiyor gozlerim Gece cakan simsekler misali, sagnak yagmur gibi gozlerim Ve sen SON NEFESIM Ve sen yine yoksun