Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İmkansızı varisi olmak mümkünmüdür?

İmkansızı varisi olmak mümkünmüdür?
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce yardımlarınız için teşekkür ederimŞimdi konuya dönelim simdi fac adlı bir sosyal paylaşım sitesinde yanda belirli bir bayan gördüm 15 iki taraflı dost yazıyordu 2 de bir cıkmaya basladı en son girdim profiline baktım hosuma gitti ekledim kabul etti ve bu kız benım cok yakın arkadasımın eski sevgilisinin en ıyı arkadası benım okulum ayrı bizim ilçe dışında onun okulu ise bizim semte bu kız bıraz okulda popüler havalıymıs diger yakın arkadaslarımda okuldan tanımakta şimdi birçok yol var arkadaşıma soylesem bunlar 45 dost gidecek okulda şakayla karısık bişeyler yapacak iş tamamen sarpa sarcak olmucak arkadşımın eski sevgilisiyle konussam kızla aram ıyıdı ama arkadasım ayrılınca 2 yıldır konusmuyorum bıraz menfaatcı durumuna dusmek ıstemıyorum arkadasıma soylesem oda 2 senedır konusmuyor ve tukurdugunu yalamak istemiyor bunu tanıyan baska kız arkadasım var onunda telefonu silmiştim ve sosyal paylasım sitesine girmiyor her yol sarpa sarmış imkansız duruma gelmiş fakat sizin aydınlık fikirlerinize güvenerek takviye istiyorum saygılarr

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt