Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İmla Kurallarını Unutan MEB ve Ziya Selçuk Sosyal Medyada Topa Tutuldu

İmla Kurallarını Unutan MEB ve Ziya Selçuk Sosyal Medyada Topa Tutuldu
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-8b8f02fef26dace9dfff5c7dcfb3296d1f2ef3ba.jpg

Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde, Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ise toplumsal medya paylaşımında "de" bağlacı ve ekini kusurlu yazmaları tenkit konusu oldu. 

Ulusal Eğitim Bakanlığı “Telafide Ben de Varım” ismli yaz telafi eğitim programını duyurdu.

Bakanlık, program için telafidebendevarım.meb.gov.tr sitesi açarak, programla ilgili bilgileri paylaştı. Bakanlık, program için “Telafide Ben de Varım Faaliyet Haritası” başlıklı bir görsel paylaştı. Bakanlık paylaştığı bu görsele “Telafide bende varım” yazarak “ben de” sözündeki “ de” bağlacını ayırmadı.

Yazım yanılgısı gelen ikazların akabinde düzeltildi

Ulusal Eğitim Bakanı Selçuk da yanlış yazdı

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Twitter üzerinden “Telafide Ben de Varım program ile ilgili yaptığı paylaşımda "-de" ekini gerçek yazamadı. Selçuk, “Telafi de Ben de Varım” yazarak "-de" ekini birleşik yazması gerekirken başka yazdı.

Bakan Selçuk'a toplumsal medyadan gelen tenkitlerden kimileri şöyle

Similar threads

Dün geceden bu yana istifa ettiğine dair söylentiler dolaşan Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara'daki bir 'Mobil Okul'a konuk olarak çocuklarla mendil kapmaca oynadı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya nazaran, Türkiye'nin her yerinde "Telafide Ben de Varım" kapsamındaki etkinliklerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına yönelik bakanlık olarak her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Şu andaki bakış açımız okulların 6 Eylül tarihinde açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Ulusal Eğitim Bakanlığı olarak her türlü misyonu, vazifeyi yerine getiriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Telafi eğitimi nasıl olacak? Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Telafide Ben de Varım" programının tanıtımında yaptığı açıklamada ''Yaz periyodunda isteğe bağlı telafi eğitimi açık olacak'' dedi ve detayları anlattı. Bakan Selçuk, şunları söyledi: Farklı dayanak sistemlerimizle sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı'na bir ziyaret gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. 1,5 yıl boyunca sürecek olan Ulusal Destekleme Programı'nın başlatıldığını açıklayan Bakan Selçuk, bu program ile öğrencilerin koronavirüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada okulların kapanmasıyla birlikte başlayacak “Telafide Ben de Varım” isimli telafi programının ayrıntılarını duyurmuştu. Selçuk, yaz devriyle birlikte 1,5 yıl sürecek ulusal destekleme sürecine girdiklerini ve her okulun kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt