Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İmza Deposu

İmza Deposu
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesimzadeposu5ad83220d0cf7

Bir melek kaydı gozlerimden…
Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hic olmamış bir melek…
Bir duş gordum
Duşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Duş bitti gozlerim gercege uyandı
Bir aşk cizdim senaryosu bana aitParcalandı duşup gozlerimden
Ben yapbozlarda kayboldum…
Şimdi bir umut yanar gozlerimde seni unutmaya dair gercek aşkı yaşayabilmeye dair…

imagesimzadeposu5ad83221df796

Darmadağan sabahLarın sahíLínde
YıkıLmış evLer deρrem sσnrası ícímde bír cığLık!
Kírρíksíz qozLer uykuya varmazvarıLacak yerLer σLmaLı?
Rehín bırakıLmış şah damarımdan kanım aksınkí
Adım íntíhar kaLsın sende!

imagesimzadeposu5ad83222e848e

“O sen değilsin artık ayyuzlum
Senin kirletemeyecegin bir aşk umudu tuter kandillerimde
Sana dairlerden arınmış bir aşk
İcine senin gozlerini katmayacagımanılarımızı sıkıştırmayacagımsenli duşlerden arınmış
seni unutmayı başarabildiğim bir aşk

Similar threads

zalim msn nickleri Sen gitme, olur mu? Hele sebepsiz, hiç gitme Söylemekten korkmuyorum, bak Seni seviyorum Her gideni kalbimin bir köşesine koyayım dedim, beceremedim Biliyor musun, hiç endişelenmedim terkedilirken Bir kaç mutlu anı dışarıya ne varsa götürmüştür yanında her seferinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Farklı Kısa Aşk Sozleri Farklı Aşk Sozleri Aşk Mesajları En buyuk okyanusta bir su damlası olmak, ucsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanın icinden senin sevgilin olmak Her yağmur damlası seni seviyorum demek olsaydı her yeri sel gotururdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hayırlı Akşamlar Sozleri İyi Akşamlar Sozleri Masum gecelerin Masum Ruyaları Seninle Olsun iyi Geceler Olsun Biriciğim Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim Geceyi bana Sor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
2019 Duygusal Aşk Şiirleri YAĞMUR Bir deli ruzgar esiyor Cisil cisil yağıyor yağmur Toprak,kucaklıyor sahipsiz damlaları Cekiyor bağrına, icine sindirircesine Bir sızı var iliklerime işleyen Bıcak yarası gibi, derin ve acılı Sensizliği hatırlatıyor ruzgarın boğuk sesi Yağmur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
yeni Aşk Sozleri 2019 2019 En guzel Aşk Sozleri Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisinBir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur;Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin Bir gun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt