Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

imzanızda kullanabileceğiniz duygusal sözler

imzanızda kullanabileceğiniz duygusal sözler
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imzanızda kullanabileceğiniz hissi sözler şehvetli dürüst sözler derin duygulu sözler koca sehirde bir basınayımmyha ölüm kurtaracak beniii ydaaa senn!!!her defasında ucurmun kenarında buluyorum kndimiii intihar mı amacım,yoksa kayboluş mu?kurtulmak mı istiorumm,değil olmak mı?acıyan bir tarafım yok bundan böyle benmmacılar bileeee arkadaş olmus banakörelmiş ruhumm şımartma duyamıorm sevgden yada nefrettennbos kaldı içimm hc br duygyla savas veremiormmmmmyerim yokkk gizli geliorr hayattiçimdeee penceleştmmmm bir ruhummm ve ortadan kaybolmak isteyen bir bedenim var bundan böyle benimmm Keşke demekten hep nefret ettim ben! Bu hayat denen boşlukta her keşke dediğimde bir parçyasak daha koptu benzeri Ara Sıra düşünüyorum da acaba kaç yanlışım kaç doğrumu yasakürüyor? Yahut yitik doğrularla mı yaşıyorum? Yitik hayaller ardından miyim? Kendi yalanlarında kaybolan insanların,timsah gözyaşları parçalıyor içimi! Onların göz yaşlarında boğuluyorum Bir mum gibi eriyorum, acılarımın aleyhinde Ölmeden mezara gömülüyorum sanki,yüzümdeki o sahte maskenin kirlerden arınmasını bekleyen bir zavallı gibiyim! Kaybedenlerden elde etmek istemiyorum lakin içimden bir his o yolda olduğumu söylüyor Her gece acılarım ve ardında getirdiği göz yaşları süslüyor yatağımı Bir ses çağırıyor beni, tanrısal bir kiliseye doğru yol alıyorum sözde… Kim olduğunu bilmediğim biri var karşımda,kulağıma eğilip ürpertici bir sesle,kanatlarımın takılma zamanı geldiğini söylüyor Ben de ona’’ Tutamadığım göz yaşlarım mısın yahut içimi eriten acılarım mısın?’’ diye soruyorum ve gözlerime bakıp’’ Sen kaybedenlerdensin çünkü ben senin ölüm meleğinim’’ diyor Ürperiyorum, içimde tarifi olmayan bir acı beliriyor ve daha fazla kelimeleri süsleyemiyorum,sessizce lanetlenmiş ruhumu ona teslim ediyorum Olur Ya de bu benim için mutlu bir son oluyor ve vefat meleğim beni ebediyen bu hayattan çekip alıyor вeniiм кαLвiiмde ѕeniin iiѕмiin уαzιуσянeя αтιѕιndα iiçiiм уαnιуσявυ уüяeк αятιк ѕenѕiiz σLмυуσя« ««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı, İçİn Asla uĞra$mAm»» DüN CanıM oLan buGün düşmaNıM oLmaZ bEnim,yaşananLarın hatırı hep gizli kaLır,hatırLarı her zaman sorulur,seLamLarı defalarca aLınır,siLdikLerim vardır birdeOnlar yanlışLarım ve pişmanLıklarımdırAdları anıLmaz,hatırları sorulmaz sadece bedduaLarımdırVicdanLa birLikte şereFTe ararım sevdikLerimdE,tekrar tekrar doğru deĞiLdir eLbEt seÇimLerimzaman gelir ŞEREFSİZLERİde sewerim ߀ηd€ ya iŁkŁ€r ya$aηır veya yaşaηabiŁ€c€kl€riη eη §oηu iηsaη ya hayraη oŁur baηa veya dü$maη ya hiç yokmuşum gibi d€wam €d€r ya da bi aη biŁ€ çıkmam akŁıηdan Eğer bir Türk askeri sizi gördüğü süre aralıksız olarak alev ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız vakit duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve ortam sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur Bak Dostum Yasamayı Öğren Ellerinle Tut Gözlerinle Gör Hayatınla Savas ! Çarpık Olsam Yay Gibi Elde Tutarlar Beni Içten Olsam Ok Gibi Yaban'a Atarlar Beni Ola Ki sisLi 1 kıs gecesi Şayet soguk 1 Sohbahar ceSedimi buLacakLar camurLar araSinda 1eLinde reSmin 1eLinde Silahi var diyecekLer Lakin Sen inanmayacakSin Daha Sonra kalkip bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o Lahza 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan '''ELveda'' DuvaRda çérçévéydi yaşaNan hatıralar, Bir téBésSüm éTsé göz doLar, TaşaR suLar ve ruHumu séL baSar Vé kaLbimdé biR minik çoCuk yaşar!! √ вσşℓυктα кαувσℓαη єηкαѕ мιѕαℓιуιм кαηαтℓαяı кıяıℓмış кüçüк кєℓєвєğιη gözℓєяιη∂єη ∂αмℓαттığı кαηℓı уαşℓαя qιßι єѕιя мι ∂üşтüм ؟ вıяαкıρ gιтмєℓι мιуιм вυ вєηℓιктєη,υzαкℓαяα؟ кüçüк кız αятıк çσк уσяυℓ∂υ уαşαмαк α¢ı çєкмєктєη ιвαяєт тєк тαвαη¢α нαℓιηє ηє σℓ∂υ؟ кιм уιηє zαя тυттυ ؟ нαηgι нιℓє кυя∂υ ؟ ηєуѕє zαтєη кαяıη¢αℓı göѕтєяιуσ∂υ вυ σуυη ѕση вυℓ∂υ√ Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Her Tarafta kanayacak BıraKın ! TutmaYın ve iTmeYinn ! Üstüme qeLmeyin ynLız bIraKn ! Ama bekLeyinGitmeYn Ben hiç iYi deiLm HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$SeNde Güya Yarıya BeNimSin ! KmSe KnuşmaSın bu haYatta! Cümbür Cemaat SuSSun deriN bi Sessizlik oLSun zaman Su qibi aKSın ömüR btSiN ve ruHum beDenimDeN çıKKSınSOnsuzLuqa doqru özgür KaLsın # Siah ßeaz ßiRr Hayat Ya$iormM!! ßndn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme hırsız olsam varlıklı olsam döner miydin bana? mutfakta patates kızartırdım sana fazla zamanlar geçti döner miydin bana? diye sordum lakin istiyorum sanma içim acıyoR qeceR eLbet qeceR de anlamsız bi yeRde unuttuqumu sanDıqım bi yeRde, tekrar sızLaR ama vaRsn sızLasın sızLamadımı kocaman seviLmioRqi!! mutLu ask varsa da mutLu son yoktuR 3 Satın alınmıs veya ezberlenmiş Cümlerle, estetik olma kaygısı Taşıyan yüze gülücü Fikirlerle donatılmış dünya görüşleriniz ! KomikSinizimzanizdakullanabileceginizduygusalsozler5c58330759059alt KaRanLıkLaR iÇinde kaYboLuP qiTmi$ken haYaTımdan kimene ? Yıllanmış $arap Gibi Yorgunum Aşk ara sıra yıllanmış bir çınarın yetim kalan son yaprağıdır Ürpertir seni yalnızlık Ya vargücünle tutunursun veya yere düşer kaybolursun AkLımda ç€kip giTmeLer vaR şu günLerde Dünya bir fiLm açıLır perden MutLu son da değil kaçar her zaman senden nefret edilen şey edersin seyirciLerden Sahnesi gercek tek oyun öLümdür!  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt