Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnanmadın Ki - Alişan..

İnanmadın Ki - Alişan..
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mahallede yuyurken seslendim sana
Duymadınki duymadınki duymadınki
Kac gecedir kapında bak ağac oldum
Gormedin ki gormedin ki gormedin ki

Aşkından duvarlarla fermanlar yazdım
Bakmadın ki bakmadın ki bakmadın ki
Seni seviyorum diye şarkı yaptım
İnanmadın ki inanmadın ki inanmadın ki

Cok zor seninle cok zor
Her şeyi denedim senden karşılık alamadım
Adresim belli telefonum var
İstersen ararsın istemezsen benden bu kadar

Similar threads

muhteşem aşk mektubu sevgiliye mektuplar kısa İlk aşka yazılmış duygusal bir mektup Maziye zincirlenmişti birzamanlar kaderim Kalbime de zincir vurulmuştu sanki Fırtınalar hep icimde dolmayan bir boşluk ise benimleydi hep Buşra ın gozyaşları durmadan akıyordu Oturmuştu bir banka gelene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
En Guzel Aşk Sozleri Turkiye Turkiyenin En Guzel Kısa Aşk Sozleri Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Aşk Sozleri Sevgi Sozleri * Varmı daha ağır yuk, hasreti cekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni anmak da guzel seni ozlemek kadar * Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Cep Telefonu Mesajları » Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum » Gunden gune yok olmaktayım Butun ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun GOKYUZU GUNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ayrılık Mesajları kısa Ayrılık Mesajları kapak Bir eski dost gibi hatırla beniBir selam ver yeterUnutmuş olsan da eski gunleriAdımı ara sıra an yeter Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Bir Kızla Berabersin? Aya Baktım Ve Dedim ki Sen Hic Gokyuzunden Vazgecebilircisin Bir gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt