Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnanmak başarmaktır..

İnanmak başarmaktır..
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Itimat Etmek başarmaktır San Francisco Körfezi’ndeki bir okulda, okul müdürü üç öğretmeni çağırıp şöyle demiş: “Siz üç hoca, sistemde en iyi ve en uzman kişiler olduğunuz için, doksan tane seçkin üstün zekalı öğrenciyi size vereceğiz Bu öğrencilerin gelecek sene da hızlarını korumalarını sağlamanızı ve fazla şey öğrenmelerini bekliyoruz​Üç öğretmen, öğrenciler ve öğrencilerin anne ve babası bunun mükemmel bir akıl olduğunu düşünmüşler O mektep dönemi, hepsinin özellikle hoşuna gitmişti Mektep bittiği süre öğrenciler bütün San Francisco Körfezi’ndeki öteki öğrencilere kadar yüzde 20–30 daha başarılıydı Yıl sonu geldiğinde müdür üç öğretmeni çağırıp onlara: “Bir itirafta bulunmak istiyorum En akıllı öğrencilerin 90’ı sizde değildi Onlar ortalamanın biraz üstünde öğrencilerdi 90 öğrenciyi sistemden tesadüfen seçtik​Öğretmenler, doğal olarak öğrencilerde görülen başarının kendi istisnai öğretme becerilerine bağlanması gerektiği sonucuna vardı “Bir itirafım daha var dedi müdür: “Siz de en aydınlık öğretmenler değilsiniz İsimlerinizi bir şapkanın içine doldurduğum kâğıtların arasından rastgele seçtim SİZ İNANDIĞINIZ İÇİN BAŞARILI OLDUNUZ özel baskı ​  

Similar threads

Sivil Savunma Kulübü 2019, Sivil Savunma Kulübü yönetmeliği, 2019 sevil savunma yönetmeliği SOSYAL KULÜPLER YÖNETMELİĞİ OKULUN BAYAĞI : SOSYAL KULÜBÜN BAYAĞI : SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ BİRİNCİ BIRIM AMAÇ : SOSYAL ETKİNLİKLERİN AMACI Madde 5 — Sosyal etkinliklerin amacı, Türk Millî...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ortalama Yükseltme ve Mesuliyet Sınavları Hakkında, Ortalama Yükseltme ve Mesuliyet Sınavları Hakkında Veri Sınava Girecek Öğrenciler Madde 5 Yönetmeliğe tarafından; a) Sıradan yükseltme sınavına; 1Başarısız dersdersleri bulunanlardan sene sonu başarı ortalaması 250'den aşağı olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Sınıf Geçme Yönetmeliği 2019, Sınıf Geçme Yönetmeliği Lise, sınıf geçme yönetmeliği ortaöğretim Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Derslik Geçme ve Imtihan Yönetmeliği BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Destek, Tanımlar ve Genel İlkeler Niyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bir lise öğretmenin acı doymuş mektubu enses hikayeler enses hikaye hoca öğrenci aşk hikayeleri acı doymuş hikayeler acı doymuş aşk hikayeleri İstanbul’da bir lisede öğretmenlik yapıyorum Çalıştığım okul, çoğunluğu Anadolu’nun en ücra köylerinden gelip yerleşen (yerleşemeyen) insanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sınıf Yönetimi Ders İçeriği, Derslik Yönetimi Ders Konuları, Sınıf Yönetimi Ders Notları Eğitim sözcüğünün öbür tanımlarının ortak yanı, onun davranış değişim, tutum oluşturma amaçlı faaliyetler bütünü olmasıdır ÖĞRETİM •Öğretim, öğrenme, davranışın sağlanması nedeniyle yapılan ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt