İnatla ardına bakman var ya Bitti Artık Sen'li hayallere son verdim dün gece Zor Kullanarak hiç bişey yapılmaz deselerde, Onlara inat zorluyorum ben kalbimi sensizliğe Basit yok biliyorum, Gece olunca çökecek yine üzüntü üstüme Yeter artık üzüntü bırak yakamı, Ben istifa ettim bu sevgide Haberinin olmadığı her damla aşk kırıntısı, Haberinin olmadığı sana dökülen her damla yaş, Ve haberinin olmadığı, veya Olmasını istemediğin bu sevgi fazla sana Seni sensiz yaşamanın nasıl birşey olduğunu göremediğin gibi, yaşattığınında farkında olan değilsin ola ki Sen oysa bu hayatı günübilik yaşarken, ben sana bir ömür belirlemek istedim Ne almayı becerebildin, ne de görmeyi Sen fark etmeyi bile beceremedin ki! Ne bekliyorum senden ben? Nasıl olurda bekliyorum seni böyle görürken? En iyisi elveda demek Acı, yeniden benim! Ruhu duymayan, yeniden sen! Şimdi seni itham etmek istemesemde, Bu gidişin sebebi ben değilim Gözünün önündekini bakmak bu kadar kolayken, İnatla ardına bakman var ya İşte bu yüzden yalnızlığımın tek sebebi sensin! alinti